Kapitalist satış merkezlerinde Kurban istismarı tam gaz

Domuz eti ve içki satışı başta olmak üzere İslam'ın helal-haram sınırlarını hiçbir şekilde gözetmeyen kapitalist satış merkezleri, Kurban istismarında birbiriyle yarışıyor.

26-10-2011


İslam ve Hayat

Kurban Bayramı yaklaşırken, kapitalist satış merkezlerinin din istismarı da zirveye çıkmış bulunuyor. Söz konusu satış merkezleri, Kurban ibâdetine dair sloganlarla daha çok müşteri çekmenin yarışına girmiş bulunuyor.

Domuz eti ve içki satışı başta olmak üzere İslam'ın helal-haram sınırlarını hiçbir şekilde gözetmeyen söz konusu marketler, Kurban istismarında birbiriyle yarışıyor, kredi kartına 12 ay taksit, yerinde kesim, internetten sipariş ve eve teslim gibi propagandalarla müşteri çekmeye çalışıyor.

Medyada yer alan haberlere göre, Migros, Real, Carrefour'sa, Tansaş gibi kapitalist alışveriş merkezleri çeşitli kampanyalarla "Kurban pastası"ndan pay kapmak için amansız bir rekabet içerisine girmiş bulunuyor.

Etiketler : #Kapitalist   #satış   #merkezlerinde   #Kurban   #istismarı   #tam   #gaz   
YORUMLAR
  • OLCAY DURGUN   26-10-2011 17:31

    selamun aleykum...bu zincire metro grosmarket ve carrefoursaları ekleyibiliriz.fakat bu kadar detaya girip sunulması pek uygun olmamış bence.....sanki bir nevi reklamları yapılıyormuş gibi durum çıkmış ortaya

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN