Kapitalistler "açlık zirvesi" yaparsa ne olur?

Kapitalistler "açlık zirvesi" yaparsa ne olur? Daha doğrusu bu nasıl bir zirve olur? İşte cevabı: Kapitalist ülkelerin liderleri açlık zirvesi için geldikleri Roma'da havyar ve karides yiyip şarap içerek kendilerinden geçmeyi tercih etti.

05-06-2008


İslam ve Hayat

Kapitalistler "açlık zirvesi" yaparsa ne olur? Daha doğrusu bu nasıl bir zirve olur? Gerçekten dünyadaki yoksulların, mazlum ve mustazafların derdini konuşup o dertlere derman olmaya mı çalışırlar? Yoksa bu zirveyi de ziyafet yapmanın, gülüp eğlenmenin, kapitalist hayat tarzının simgesi sayılan havyar yiyip şarap içerek kendinden geçmenin vesilesi mi yaparlar?

İşte bu soruların cevabı İtalya'nın başkenti Roma'da, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda ve Tarım Örgütü FAO'nun dünyadaki açlık krizi üzerine düzenlediği zirvede fiilen verildi! Sabah gazetesinde yer alan habere göre kapitalist ülkelerin liderleri zirve için geldikleri Roma'da havyar ve karides yiyip şarap içerek kendilerinden geçmeyi tercih etti.

Gazetenin haberine göre, zirveye katılan uluslararası delegasyonlar, şehrin en lüks restoranlarında havyar, karides yiyip Roma'nın en pahalı butiklerinden alışverişlerini yaptı. Siyasi liderler FAO'nun merkezinde açlık krizi üzerine tartışırken eşleri de ünlü İtalyan markalarından Prada, Gucci, Armani'nin butiklerini boşalttı. İtalyan paparazziler, Fildişi Sahilleri delegasyonunun etnik kıyafetli leydilerini Hermes, Gattinoni, Biagiotti'nin butiklerinden elleri paketlerle dolu olarak çıkarken yakaladı.

Etiketler : #Kapitalistler   #açlık   #zirvesi   #yaparsa   #ne   #olur?   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN