Kızımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...

Milliyet gazetesi, bir özel okulun bahçesinde fotoğrafladığı başörtülü öğrencileri "İstanbul'da bir okulun bahçesi / Çınar Koleji'nde zil çalıyor ve içeriden çok sayıda türbanlı öğrenci çıkıyor" ifadeleriyle zulüm odaklarına gammazlamaya kalkıştı.

07-04-2008


İslam ve Hayat

"Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,

Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne"

Bu mısralar Kur'an şairi Mehmed (Muhammed) Akif'e ait. İslam'a olan kinlerinden kuduran cahiliye medyası bugünlerde yine başörtülü avına çıktı. Milliyet gazetesi, bir özel okulun bahçesinde fotoğrafladığı başörtülü öğrencileri "İstanbul'da bir okulun bahçesi / Çınar Koleji'nde zil çalıyor ve içeriden çok sayıda türbanlı öğrenci çıkıyor" ifadeleriyle zulüm odaklarına gammazlamaya kalkıştı.

Gazetecilik adı altında hafiyelik ve gammazcılık yapan bu alçaklara sadece şu kadarını söylemekle yetinelim:

Acırız tükrüğümüze billahi tükürsek yüzünüze...  

Etiketler : #Kızımın   #örtüsü   #batmakta   #rezilin   #gözüne...   
YORUMLAR
  • mehmet karayazı   08-04-2008 17:37

    Üç satırla özetlemiş ALLAH RAHMET EYLESİN M AKİF hizbu şeytanın işi kıyamete kadar müslümana düşmanlıkta sınır tanımamak ama şunu iyi bilsinler ataları birer birer CEHENNEM yolculuğunda o durağı geçemediler. onlara tavsiyem dünya hayatı çok kıssa ahiret hayatı ebedi ahiretlerini ucuz menfaat karşılığında satmamalarıdır.haberi yapan muhabire iki çift lafım var.ALLAH,IN Dininin düşmanı olan A Doğanın güzüne girebilirsin onun bu dünyada kalıcı olmadığını bilmiyormusun.bak dostum müslümanın hiç bir zaman kaybı yoktur kaybedenler her zaman A Doğan ve onun taptığı sahte düzeni ve sahte yardımcı PUTLARI olacaktır.lütfen CENNET varken CEHNNEMİ satın almayın çünkü onun YAKITI İNSANLAR VE TAŞLARDAN DIR.

  • Mehmet Karayazılı   07-04-2008 12:23

    Bunların ataları ebu cehil ve ebu leheb de İslama böyle düşmanlık yapmıştı o günden bugune değişen bir şey yok..

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN