Kudüs Seriyyeleri: Artık ateşkes bitti!

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, İsrail'in son saldırılarından sonra ateşkesin sona erdiğini açıkladı.

12-03-2012


İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, Arap liderlerin sessizliği, Amerika ve batılı ülkelerin desteğiyle İsrail’in Filistin halkına karşı acımasız bir şekilde saldırdığı dönemde, tek başına da kalsa meydanı terk etmeyeceğini, İsrail’e karşı meşru savunma hakkını kullanacağını açıkladı.

Kudüs Seriyyeleri’nin bugün yaptığı basın açılaması şöyle:

1- Biz, Siyonist yerleşim merkezlerinin ve askeri üslerin 80 Grad ve 100 yerel füzeyle hedef alındığı saldırıların sorumluluğunu üstleniyoruz.

2- Kendimize hakim olmamızın bedelini, en iyi liderlerimizi ve mücahidlerimizi vererek ödedik. Öyle görünüyor ki düşman, bizim mesajımızı yanlış anladı. Zayıf olduğumuz için ateşkesi kabul ettiğimizi sandı.

3- Herkes bizi terk etse de meydanda tek başımıza kalsak da Siyonist saldırganlığa karşı en güzel yolun, direniş ve cihad olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.

4- Düşmanın kendi şartlarını dayattığı hiçbir ateşkesi tanımıyoruz. Düşmanın her istediği zaman halkımızın kanını dökebildiği bir ateşkesi kabul etmiyoruz. Şartları ne olursa olsun düşmanın ateşkesine sığınanları, mesajlarını biz direnişe değil düşmana vermeye çağırıyoruz. Bugünden sonra sadece ve sadec meydanda söz sahibi olan direnişin belirlediği şartlarda ateşkes olacaktır.

5- Biz, Gazze semalarında işgal uçakları uçmaya ve direnişçilerimizi hedef almaya devam etse de Siyonist şehirleri füzelerle vurmaya devam edeceğiz. 

6- Düşmanın liderlerine, sınadığı sabrımızın da bir sonu olduğunu hatırlatıyoruz. Çünkü eğer sabrımız tükenirse ateş ve yıkım onların üzerine olacaktır. Siyonist yerleşimcileri, sığınaklarında kalmaya ve kendilerini helaka sürükleyecek düşmanın liderlerine güvenmemeye çağırıyoruz.

(Kaynak: İsra Haber)

Etiketler : #Kudüs   #Seriyyeleri:   #Artık   #ateşkes   #bitti!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN