Kuklacıya değil, kuklaya odaklanan mücadele stratejisi

Kuklacı büyük şeytanla dostluğa (velayete) devam edildiği sürece ne dünyada ne ahirette rahatın olmadığını anlamak istemiyorsanız yapacak bir şey yok, ey politikacılar.

21-07-2016


Bazı Müslümanlar dünkü (Çarşamba) MGK toplantısından darbenin ana merkezi İncirlik Üssü'nün ABD'ye kapatılması kararı çıkacağını varsayıyordu.

Hem darbede katledilen 240 mazlum, hem de ertesi gün İncirlik'ten kalkan ABD uçaklarınca Münbiç'te 220 mazlum Suriyelinin katlinden sonra bu beklenti artmıştı.

MGK'dan çıka çıka kuklalarla mücadele için OHAL kararı çıktı.

Kuklacı büyük şeytanla dostluğa (velayete) devam edildiği sürece ne dünyada ne ahirette rahatın olmadığını anlamak istemiyorsanız yapacak bir şey yok, ey politikacılar.

(İslam ve Hayat)

Etiketler : #Kuklacıya   #değil   #   #kuklaya   #odaklanan   #mücadele   #stratejisi   
YORUMLAR
  • . Vedat Demiralay   23-07-2016 05:48

    Kuklaların kaderidir, kuklacının iplerine mahkum oluşu, eşyanın tabiatı budur. Burada biz müslümanlar tarafından kabul edilmeyen ise, fıtrata uygun olarak dini Allah'a has kılmadan kuklalardan medet umarak islami mücadeleye! kalkışmak ve kurtuluş beklemek. Hem diyeceksiz güç ve kuvvet yalnızca Allahtandır hemde gücü kuvveti islam dışı yapılara ve şahıslara hasredeceksiniz, şefeati onlardan bekleyeceksiz. Alaha ortaklar koşarak asla Rabbimizin yardımını umamayız bu sünnetullaha aykırıdır.

  • Muradi   21-07-2016 11:42

    Emperyalizmle işbirliği bu düzenin var oluş gerekçelerinden biridir. Bunun tersine çevrilebilmesi için halkta güçlü bir emperyalizm karşıtlığının olması gerekir. Şu anki halkın felsefesi ise; 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' anlayışından çok farklı değildir.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN