Medya Tanrısı'nın yeni buyruğu: Kolbastı

Bugün Kolbastı, o tüketilince başka bir oyun/oyuncak... Medya Tanrısı, toplumu oyun ve oyuncaksız bırakmamaya kararlı

20-06-2009


Şükrü Hüseyinoğlu
       İslamveHayat

Toplumu oyunsuz ve oyuncaksız bırakmamak için keşif üstüne keşif yapab, strataji üstüne satrateji uygulayan Medya Tanrısı, son alarak Kolbastı'yı keşfetti! Medyanın işaretiyle kısa zamanda bir Kolbastı salgını başladı. Her tarafta Kolbastı kursları, her yerde Kolbastı oynayan insanlar, aşağı Kolbastı, yukarı Kolbastı!

Üstelik Misak-ı Milli sınırlarını da aştı Kolbastı heyecanı! "Cemaat" sağolsun, Türkçe Olimpiyatlkarı sayesinde öğrendik ki, taaa Kırgızistanları da basmış Kolbastı!

Medyada her gün dakikalarca Kolbastı haberleri yapılıyor, insanlar Kolbastı kurslarına gitmeye teşvik ediliyor. Daha dün Kanal /'de neredeyse 10 dakika süren Kolbastı haberi. Haber diyorsak, lafın gelişi. Toplum mühendisliğinin, sektör ajanlığının haber süsü verilmiş kara propagandası.

Bugün Kolbastı, o tüketilince başka bir oyun/oyuncak... Medya Tanrısı, toplumu oyun ve oyuncaksız bırakmamaya kararlı. Topluma gelince... Hiçbir şey söylemek istemiyorum!

Etiketler : #Medya   #Tanrısı'nın   #yeni   #buyruğu:   #Kolbastı   
YORUMLAR
  • VEYSİ SELİMOĞLU   20-06-2009 15:34

    Yüreğine sağlık. ama kısa olmuş. Birazda kolbastının (!)faydalarını !!! yazsaydın ya üstadım :) - polis teşkilatı toplumsal gidişattaki baskı ve strese karşı personeli kolbastı ile rahatlatma projesi geliştirebilir. Milli eğitim, öğretmenlerini kolbastı enerjisiyle daha da millileştirip çocuklarımızın daha mil(litarirs)lileşmesine vesile olabilir. Esnaflarımız ekononmik krizi kolbastı moraliyle teğet geçirtebilirler. Vatandaş aylardır devam eden Ergenekonu veya İrtica eylem planını kolbastı figürlerinin verdiği zihinsel açılımla aşabilir rahatlayabilir. v.s. Allah hepimizi ıslah etsin işimiz çok zor s.a.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN