Mehmet Pamak Ramazan'da Radyo Denge'de

Mehmet Pamak, Radyo Denge´de "Kur´an Ayı Ramazan´da Kur´an´ı Hakkıyla Okumak" Programıyla dinleyicilerle buluşuyor.

25-06-2015


Mehmet Pamak, Radyo Denge'de "Kur'an Ayı Ramazan'da Kur'an'ı Hakkıyla Okumak" programıyla dinleyicilerle buluşuyor.

Ankara'dan yayın yapan Radyo Denge, www.dengeradyo.com adresinden her yerden dinlenebiliyor.

Radyo Denge Ramazan Program akışı içerisinde telefon bağlantısıyla canlı olarak gerçekleştirilmiş olan yayında Mehmet PAMAK ile "Kur'an ayı Ramazan'da Kur'an'ı Hakkıyla Okumak" konusu ele alındı. Programa telefon ile bağlanan Mehmet Pamak,  program sunucusu Osman Yıldız'ın sorularını  cevapladı.

Programın 1. bölümünde Mehmet Pamak, Osman Yıldız'ın sorduğu aşağıdaki soruları cevapladı:
 
1 - Mübarek Ramazan ayının ilk günlerini idrak ediyoruz. Rabbimiz bütün ümmetimiz için hayırlara vesile kılsın inşallah. Ramazan ayını değerli, anlamlı ve önemli kılan en önemli olay nedir?
 
2 - Ramazanlar bu anlam ve önemiyle mütenasip bir biçimde ihya ediliyor mu? Kur'an ayı olma niteliği kitlelerin gündeminde yeteri kadar yer ediyor mu?
 
3 - Rahmetli şehidimiz Seyyit Kutup, vahyin ilk muhatabı olup Resul'ün (s) eğittiği ilk Kur'an nesli misali bir neslin bir daha gelmemesinin sebeplerini izah ederken ilk neslin yetişmesindeki önemli unsurları sıralıyor. Siz de kitabınızda bunları ifade ediyorsunuz, bunlar nelerdir?
 
4 - Allah'a ve Kur'an'a imanın gereği bağlamında sormak istiyorum. Kur'an'ın indiriliş amacı bizzat Kur'an'da nasıl beyan ediliyor?
 
RADYO DENGE,  FM bandı 92.1 frekansından Ankara'da yerel yayın yapmaktadır. Radyomuzu internet üzerinden http://www.dengeradyo.com/ linkinden dinleyebilirsiniz. Osman Yıldız'ın sunduğu bu programda Mehmet Pamak'ın konuşmaları Ramazan'da her Cumartesi canlı olarak 19.00- 20.30 arasında yayınlanacaktır. Programın tekrarı ise yine her pazar 19.00-20.30 arasında yayınlanacaktır. 
 
İndir : 20.06.2015 1.Bölüm
Dinle :
Sorular :
 

- Mübarek Ramazan ayının ilk günlerini idrak ediyoruz. Rabbimiz bütün ümmetimiz için hayırlara vesile kılsın inşallah. Ramazan ayını değerli, anlamlı ve önemli kılan en önemli olay nedir?

- Ramazanlar bu anlam ve önemiyle mütenasip bir biçimde ihya ediliyor mu? Kur'an ayı olma niteliği kitlelerin gündeminde yeteri kadar yer ediyor mu?

- Rahmetli şehidimiz Seyyit Kutub, vahyin ilk muhatabı olup Resul'ün (s) eğittiği ilk Kur'an nesli misali bir neslin bir daha gelmemesinin sebeplerini izah ederken ilk neslin yetişmesindeki önemli unsurları sıralıyor. Siz de kitabınızda bunları ifade ediyorsunuz, bunlar nelerdir?

- Allah'a ve Kur'an'a imanın gereği bağlamında sormak istiyorum. Kur'an'ın indiriliş amacı bizzat Kur'an'da nasıl beyan ediliyor?

Etiketler : #Mehmet   #Pamak   #Ramazan'da   #Radyo   #Denge'de   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN