Mersine Davet

Son zamanlarda tesettür giyinen bayanlar ehliyet almak için direksiyon dersleri için bayan hoca arıyor.

27-09-2017



 Son zamanlarda tesettür giyinen bayanlar ehliyet almak için direksiyon dersleri için bayan hoca arıyor. Sürücü kurslarında çalışan bayanlardan bir kaçının olması tepki topladı. İlerleyen zaman içinde direksiyon sınavlarından başarı oranının yükselmesi bu tarz çalışmaların daha çok ilgi görmesini sağlıyor. Özellikle tesettürlü kıyafet tarzı giyinen bayanlar bayan hoca olayına aşırı önem vermeye başladı.
Kursa gelen kapalı kıyafet giyen bayanların bayan hoca isteklerine en değerli hocaları ile destek sağlayan kuruluşlar hocaları kullanıyor. Etkili sürüşleri ve nazik tavırları bayan kursiyerlerin kısa sürede yetişmesini sağlıyor. Son düzenlenen direksiyon sınavında bu tarz eğitim alan bayanlar bir defada sınavlardan başarı elde ettiği görüldü.
İlçede faaliyet gösteren sürücü kursları tarihi han içinde yer alıyor. Hem ders alma hem de tarihi iş hanı içinde alışveriş keyfi bir arada yaşanıyor. Özellikle bayanlar bu tür mekanlara daha çok ilgi gösteriyor. Gençlerle birlikte gezen bayanlar artık ilçe halkından birer birey olmuş durumdalar. Hem rahatlıkla işlerini yaparken hem de eğlenme fırsatı buluyorlar.

Etiketler : #Mersine   #Davet   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN