Mescid-i Aksa'da üç Filistinli'yi katleden işgal polisi, Mescid-i Aksa'yı Cuma namazına kapattı

Siyonist işgal polisi, sabah saatlerinde Mescid-i Aksa’da silahlı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla 3 Filistinliyi katletti ve Mescid-i Aksa’ya girişleri kapattı. Mescid-i Aksa’da bugün cuma namazı kılınmayacak.

14-07-2017


Siyonist işgal polisi, sabah saatlerinde Mescid-i Aksa’da silahlı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla 3 Filistinliyi katletti ve Mescid-i Aksa’ya girişleri kapattı. Mescid-i Aksa’da bugün cuma namazı kılınmayacak.

İşgalci İsrail polisinden yapılan açıklamada, Mescid-i Aksa’nın Aslanlı Kapı bölgesinde işgalci polise ateş ettikten sonra Mescid-i Aksa’nın içine kaçtığı öne sürülen 3 Filistinlinin katledildiği belirtildi.

Açıklamada, işgalci polisler tarafından Mescid-i Aksa’da gerçekleştirilen baskında ayrıca iki kişinin ağır yaralandığı da kaydedildi.

Baskının ardından katledilen Filistinlilerin üzerinden 2 yarı otomatik silah ve bir tabancanın çıktığı da iddia edildi.

Açıklamada, Mescid-i Aksa’nın kapılarının kapatıldığı ve işgalci İsrail’e bağlı Kudüs Bölge Polis Müdürlüğü’nün bugün Mescid-i Aksa’da namaz kılınmasına izin vermeyeceğine yer verildi.

İsrail Kızıl Davut Yıldızı da saldırıda 2’si ağır 3 İsraillinin yaralandığını söyledi. Tedavi altına alındığı bildirilen yaralıların kimliği hakkında ise bilgi verilmedi.

(İslam ve Hayat / AA)

Etiketler : #Mescidi   #Aksa'da   #üç   #Filistinli'yi   #katleden   #işgal   #polisi   #   #Mescidi   #Aksa'yı   #Cuma   #namazına   #kapattı   
YORUMLAR
  • Muradi   15-07-2017 00:12

    Ne mutlu Müslümanlara ki, işgalci devletle dost olan idarecilere sahipler!

  • Rıdvan dinçer   14-07-2017 20:20

    zelil olanlar yaptıkları zulüm ve katliamla hayat bulacaklarını sanmasınlar. sessizlik dingin bir denize benzer coştuğunda önünde olan tüm mücrimleri alır. belki bu gün umutlar kırık olabilir, yalnız yeryüzünün cennete bakan onu arzulayan çocukları inşallah kıyamete kadar sizin ve taraftarlarınızın yüreğinde korku ateşini kabarttıkça kabartacaklar. ve bir gün , ve bir gün ! gelmesinden korktuğunuz fırtına başınıza kopacaktır. ''İnne lilleh ve inne ileyhi raciun,,

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN