Mescid-i Aksa için alarm zilleri

Siyonist işgalcinin Kudüs'ü Yahudileştirmek için yürüttüğü çalışmalar tehlikeli boyutlara ulaştı. Filistin Başkadısı Teysir Temimi, “Tehlike büyümektedir. Tehlike, başta Mescid-i Aksa olmak üzere Kudüs'teki Müslüman ve Hıristiyanlara ait tüm kutsalları hedef almaktadır” uyarısında bulundu.

21-07-2009


Siyonist işgal rejiminin Kudüs'ü Yahudileştirmek için yürüttüğü çalışmalar tehlikeli boyutlara ulaştı. Filistin Başkadısı Teysir Temimi, “İsrail'in Kudüs'teki saldırıları artmakta. Tehlike büyümektedir. Tehlike, başta Mescid-i Aksa olmak üzere Kudüs'teki Müslüman ve Hıristiyanlara ait tüm kutsalları hedef almaktadır” uyarısında bulundu.

işgal altındaki Kudüs'te düzenlediği basın açıklamasında siyonist işgal çetesinin Mescid-i Aksa'nın hemen yanıbaşına gece kulübü inşaa etmeyi planladığını ve Mescid-i Aksa'nın altında turistik bir mahallenin inşaasına da devam ettiğini hatırlatan Temimi, “Mescid-i Aksa, bugünlerde en büyük Yahudileştirme faaliyetlerine maruz kalmaktadır. İsrail, Mescid-i Aksa'yı yıkmak için temellerindeki kazılara devam etmektedir. Mescid-i Aksa'yı kuşatan tehdit günden güne artmaktadır” şeklinde konuştu.

Siyonist işgalcinin 1948 yılında işgal edilen Filistin topraklarındaki şehirlerin isimlerini de Arapça'dan İbranice'ye çevirmesini eleştiren Temimi, “Kudüs, Filistin'in siyasi, kültürel ve dinî başkentidir. İsrail'in yaptığı her şey geçersizdir. İsrail hükümetinin Kudüs'teki tüm uygulamalarına karşı savaşacağız. Kudüs'ün İslâmî kimliğini korumak için mücadele edeceğiz. Kudüs'teki hiçbir şehrin isminin değiştirilmesini kabul etmeyeceğiz” dedi. Başkadı Temimi, son olarak “İsrail işgal hükümeti, mukaddesata saldırarak, Kudüslüleri sürgün ederek ve tarihi yapısını değiştirerek Kudüs'ü Yahudi şehri haline getirmek için çalışmaktadır” dedi. İşgalci siyonist rejimin şimdiye kadar Kudüs'teki 20 bin şehir ve mahalle ismi değiştirdiği öğrenildi.

(İslam ve Hayat / Vakit)

 

Etiketler : #Mescidi   #Aksa   #için   #alarm   #zilleri   
YORUMLAR
  • HUSEYİN SASMAZ   29-08-2009 23:21

    Nerden başlıyayım bilmiyorum.bu yahudı planlarına... Şimdi bunlar yüzyıllar önce İspanyada planlamıs oldukları planları gereği Mescidi aksayı yıkıp yeriene ibrahim a.s mabedini yapacaklarki,gelen mehdi orda ibadet etsin. Bunların (yahudılerın) inancına göre,Mehdi 2012-2013 dolaylarında gelecek. Eee, Bu mescidin yıkılması lazım her halukarda.Eger müslüman oldugunu iddıa edenler karşı duruş sergilerlerse yani RAŞİDİ HİLAFETİ ikame etme çalışmalarına girerlerse bir ıhtımal yıkılmayabilir.(Allah'ın planı devreye gecebilir) Gerce o da uzak görüküyor,çünkü,Bir toplum nefislerındekileri değiştirmedikce ben o toplumun halini değiştirici değilim.dıyor cenabı Allah.Kişilerde hic nefsini degiştirecekler gibi durmuyorlar. O zaman (....savaş-helak........................) Çünkü dünyada yapılagelen olaylara baktıgımızda gorürüzki yahudilerin degiştirilmiş tevrat'larında yazılanların hepsı harfıen uygulanmaktadır.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN