Mezarlıklara ve ölülere bile tahammülleri yok (VİDEO-HABER)

Rusya ve İran tarafından desteklenen Esed diktasının milis güçlerinin, İdlib'de mezarlıklara zarar verdiği anlar görüntülendi. Milislerin İdlib kırsalındaki Han Subul beldesinde girdikleri bir mezarlıkta kaydettiği görüntüler kan dondurucu nitelikte.

09-02-2020


Rusya ve İran tarafından desteklenen Esed diktasının milis güçlerinin, İdlib'de mezarlıklara zarar verdiği anlar görüntülendi.

Milislerin İdlib kırsalındaki Han Subul beldesinde girdikleri bir mezarlıkta kaydettiği görüntüler sosyal medya ağlarında hızlıca yayıldı.

Görüntüde bölge halkına ait mezarlıkta mezar taşlarını kırdıkları görülen milisler bu anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Esed rejimi askerleri mezardan kafatası çıkartıp fotoğraf çekti

İdlib'de ele geçirdikleri bölgelerde mezar taşlarını kırıp tahrip eden Esed rejimi askerlerinin başka bir skandalı daha ortaya çıktı. Rejim askerleri mezardan çıkarttıkları ve rejim muhalifi bir kişiye ait olduğu sanılan kafatasıyla fotoğraf çekip yayınladı. Ortaya çıkan görüntülerde iki rejim askerinin kafatasıyla dalga geçip güldükleri görülüyor.

kafatasi.jpg

Rusya ve İran tarafından desteklenen milisler, İdlib'in güneyindeki Han Şeyhun ve Maret el Numan beldelerinde de benzer şekilde mezarlıkları tahrip edip bazı ölüleri kabirlerinden çıkarmıştı.

Rusya ve İran tarafından desteklenen rejim güçleri ve Şii milisler İdlib'in güney kırsalında Suriyeli muhaliflerden ele geçirdikleri Maret el Numan yakınlarından bölgede Halife Ömer bin Abdulaziz'e ait türbeyi de ateşe vermişti.

(İslam ve Hayat / H.Söz Haber)

Etiketler : #Mezarlıklara   #ve   #ölülere   #bile   #tahammülleri   #yok   #(VİDEOHABER)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN