Mısıroğlu'dan Gülen'e veryansın (VİDEO)

Tarihçi Kadir Mısıroğlu, Gazze’ye yardım gemileri için siyonist işgal rejiminden izin alınması gerektiğini söyleyip, durumu "faydalı sonuçlar doğurmayacak şekilde otoriteye baş kaldırmak” olarak tanımlayan Gülen'i ağır şekilde eleştirdi.

08-06-2010


İslam ve Hayat

Tarihçi Kadir Mısıroğlu, Gazze’ye yardım gemileri için siyonist işgal rejiminden izin alınması gerektiğini söyleyip, durumu "faydalı sonuçlar doğurmayacak şekilde otoriteye baş kaldırmak” olarak tanımlayan Gülen'i ağır şekilde eleştirdi.

Mısıroğlu, Gülen'i kalbinin gâvurdan yana olmakla suçladı.

İşte Mısıroğlu'nun Tv Net'teki açıklamaları:

Etiketler : #Mısıroğlu'dan   #Gülen'e   #veryansın   #(VİDEO)   
YORUMLAR
  • mehmet   21-05-2011 11:47

    dar düşünce dar görüşşş.....

  • nuri   27-01-2011 13:42

    Yorum yazan Aydın kardeştende sn mısıroğlundanda tespitlerinden çok yararlandım ALLAH razı olsun...

  • mucahid   11-01-2011 02:25

    yarin mahserde yakaniza yapisirsa o zaman seyredin...

  • AYDIN   22-11-2010 22:05

    Bir çok küpler vardır.Bu küplerin içinde bal mı, zehir mi, sirke mi yoksa başka bir şey mi olduğunu ancak kapağını açarak anlarsınız.Kalbin kapağıda dildir.İnsanın içinde ne olduğunu anlamak için dilinde ne söylediğine bakmak lazım.İşte bu durumda buna delildir.Kalpte küfre olan meyli ya da küffara olan hayranlığın delilidir bu."Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirinin dostudur.Kim onları dost edinirse o onlardandır" Bu ayet her şeyi anlatıyor.

  • ist.   29-10-2010 19:32

    f.gülen hoca ile ilgili yorum yazisi gönderdim neden yayınlanmıyor. Editörün Notu: Yorumunuz, F. Gülen'i eleştirenleri münafıklıkla suçladığınız için yayınlanmadı. Şayet sadece görüşlerinizi yazsaydınız, şiirinizi gönderseydiniz yayınlanırdı. Bu şekilde gönderirseniz yayınlanacaktır.

  • filistinli   21-09-2010 23:14

    amerikanın israil işgalcisi aracılığı ile 75 yaşındaki felçli şeyh ahmet yasinin üzerine bombalar yağdırırken ne hikmetse gülene ödüller veriyor acaba neden tabiki herşey ortada tabiki görmek isteyenlere bu arada gülenin dinler arası diyaloğunun meyveleri olgunlaşmaya başladı artık meydanlarda kura nı kerimi yakmaya başladılar

  • yusuf haksözlü   18-09-2010 09:40

    Havva kardeşin sorusuna bende bir soru eklemek istiyorum. 1)her fırsatta batı dünyası Peygamber (s.A.V)e olmadık hakaretler(karikatür vs.)yapıyor da ,neden Malum Şahsı( ingilterede lordlar kamerasındaki proğramda olduğu gibi)öve öve bitiremiyor.Hâşa Bu malum şahıs Peygamberimizden daha mı yüce ne dersiniz! ey gönüldaşları?

  • havva teber   06-07-2010 02:56

    gülen hocayı savunulara iki sorum var lüfen yanıtlasınlar 1 türkiye cumhuriyeti cumhur başkanı sezer papayla görüşmek için 6 ay bekliyorda gülen nasıl üç günde randevü alıyor. 2gülen hocanın bir emekli aylığından başka geliri yok deniliyor peki bir emekli aylığla yıllardir nasıl amerikada lüks bir hayat yaşıyor.daha bir çok sorularm varama bu iki sorumu lütfen yanıtlarmısız 3 ama

  • riza isik   18-06-2010 14:52

    murat D arkadasima bizim yaptigimiz ayipta HOca Efendi diye tabir ettiginiz kisinin yaptigi efendi tabirine yakisiyormu? onu sorarim! ve sunu da demek isterim ki "Hoca efendi ne demisse dogru demistir" diyerek gözlerinizi kör edip koyun gibi yasamaktan vazgecin lütfen En dogru söz süphesiz ki Allah`indir,ata sözlerini de güzel kullandiginizi saniyorsunuz da atalarimizda sunu diyorlar Görünen köy kilavuz istemez tabiki gözleri ve kalpleri kör olmayanlara! Allah selamet versin

  • Abdullah Muti   16-06-2010 12:21

    Selam, dostlar önce Gazzeyi vurdular sonra Gemiyi ,şimdide bizi birbirimizle vuruşturuyorlar. Bizde duyguların derin hazzı ile seyr ediyoruz. FG yanlış söylemi bizleri nerelere getirdi.... Birinin hatası ile birbirimize düşersek,sonumuzu Allah hayr etsin

  • Murat D   16-06-2010 00:40

    Sizin yaptiginiz düpedüz ayip ve iftiradan baska birsey degildir. Hepinizi Dünyanin israili kinadigi gibi kiniyorum! Hoca efendi ne demisse dogru demistir, carpitana her kelime KOZ! anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az diye bosa dememis atalarimiz.!

  • Mehmed Durmuş   11-06-2010 17:02

    Fethullah Gülen'in kalbinin gavurdan yana olduğuna bütün samimiyetimle inanıyorum. Bunu kendi duruşu ve beyanlarıyla yeteri kadar ortaya koymaktadır.

  • ziyahan albeniz   08-06-2010 13:44

    Altına tüm kalbimle imza atıyorum.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN