Obama: İsrail’e yardım bizim için kutsaldır

ABD Başkanı Barak Obama, Amerika’nın işgal rejimine yaptığı yardımların kutsal olduğunu belirterek, işgal yönetiminin askeri üstünlüğünü koruması için bu yardımların devam etmesi gerektiğini söyledi.

02-03-2012


Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimi için Newyork’ta katıldığı bir yardım kampanyasında konuşan Amerika Başkanı Obama 2011 başlarında Arap ve İslam ülkelerinde başlayan devrimlerle birlikte bölgede değişen jeopolitiğe değinerek “Uzun vadede Amerika’nın hedefi, bölgede yaşanan değişimle birlikte ortaya çıkan istikrasız ortamda İsrail’in askeri gücünü artırmaktır” dedi.

 

İsrail’e yardım etmenin kendileri için kutsal olduğunu belirten Obama, bölgede barışın (!) tesisi için de işgal yönetimiyle işbirliğini sürdüreceğini ifade etti.

İngiltere’nin eliyle İslam âleminin kalbine yerleştirilen terör rejimi varlığını büyük ölçüde Amerika’nın desteğiyle sürdürüyor. İnsan hakları avukatlığı ve demokrasi sözcülüğü iddiasında olan Amerika'nın, işgal yönetiminin Filistin halkına karşı işlediği cinayetler karşısında dilsiz kesilmesi ise sergilediği çelişkiyi açıkça ortaya koyuyor.

(Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi)

Etiketler : #Obama:   #İsrail’e   #yardım   #bizim   #için   #kutsaldır   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN