Özgür-Der’den Ramazan’da direniş çağrısı

“Sabır, tezkiye ve diriliş ayı Ramazan’da direniş çağrısı yapan Özgür-Der, Ramazan boyunca her Cumartesi 13:30’da Fatih Saraçhane'de başörtüsü başta olmak üzere tüm haklarımıza sahip çıkmaya çağırdı.

02-09-2008


“Sabır, tezkiye ve diriliş ayı Ramazan’da inancımıza yönelik her türlü baskı ve zulme karşı ‘Hayır!’ diye haykıralım!” diyen Özgür-Der, Ramazan boyunca her Cumartesi 13:30’da Fatih Saraçhane'de başörtüsü başta olmak üzere tüm haklarımıza sahip çıkmaya çağırdı.

"Kimliğimizden, taleplerimizden ve haklarımızdan vazgeçemeyeceğiz!" şiarıyla bu Ramazan'da da eylem çağrısında bulunan Özgür-Der Genel Merkezi'nden yapılan açıklama:

Oruç Sabrıyla Kuşandık Başörtümüzü!

Sabır, tezkiye ve diriliş ayı Ramazan'da inancımıza ve kimliğimize yönelik her türlü baskı ve zulme karşı "Hayır!" diye haykıracağız.

Rabbimizin açık bir emri olan başörtüsünü yasaklamaya zalimlere karşı sesimizi yükseltmek için Ramazan ayı süresince her Cumartesi günü saat 13.30'da Fatih Saraçhane Parkı'nda buluşacağız.

Zulme ve zalimlere karşı direniş kararlılığımızı ortaya koymak üzere tüm kardeşlerimizi başörtüsü direnişine sahip çıkmaya çağırıyoruz. Ramazan'ın bereketiyle direniş bilincimizi daha bir yükseltelim.

(Kaynak: Haksöz Haber)

Etiketler : #ÖzgürDer’den   #Ramazan’da   #direniş   #çağrısı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN