Sarıgül, icazet için Büyük Şeytan'a gidiyor

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bir dizi temaslarda bulunmak için ABD'ye gidiyor. Kılıçdaroğlu da ABD'ye gitme girişiminde bulunmuştu ancak ziyaret iptal edilmişti.

19-10-2013


CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, önümüzdeki hafta bir dizi temas için ABD'nin başkenti Washington'a gidiyor.

İki gün süreceği öğrenilen program sırasında Sarıgül'ün bazı düşünce kuruluşlarında toplantılara katılması ve ABD Kongresi'nde görüşmeler yapması planlanıyor.

Kongre'nin Türkiye Çalışma Grubu tarafından organize edilen programda, Sarıgül'e Şişli Belediye başkan yardımcıları Vasken Cemil Barın ve Monik İpekel'in de eşlik etmesi bekleniyor. Grupta bazı işadamlarının da olacağı ifade ediliyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN ZİYARETİ İPTAL EDİLMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise Kasım'da yapacağı Washington gezisinin iptal olduğu açıklanmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, planlanan düzeyde temas organizasyonu sağlanamadığı gerekçesiyle gezinin ileri bir tarihe ertelendiğini söylemişti

(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)

Etiketler : #Sarıgül   #   #icazet   #için   #Büyük   #Şeytan'a   #gidiyor   
YORUMLAR
  • bahattin yılmaz   20-10-2013 14:48

    Sayfanın adı '' islam ve Hayat '' ; Sarıgül gidince icazet için. Başbakanın gitmeleri Abd başkanını tayin etmek , icazet vermek içinmiş demekki... :))) güldürdünüz,teşekkürler...

  • Hüseyin Alan   19-10-2013 09:43

    Normal değil mi? Bir zamanlar Erdoğan ve Gül'de gitmişlerdi. Büyük devlet olmak böyle bir şey olmalı. Kendinizi ispat etmek, değişik konularda ne düşündüğünüzü izah etmelisiniz. Alt kuruluşlardan onay alabilirseniz önünüz açılabilir, belki. Oralardan destek almak tek başına yetmiyor, kendi ülkesindede yeterli oy desteğini almalı. Kural bu. Sarıgül, Şişli ilçe belediye başkanı. Şişli, Türkiye'de etkin ve yetkin azınlıkların ikamet yeri. Demekki onlardan geçerli not almış olmalı. Bağlantıyı da onlar kuruyorlar. Acıması bir durum bu. Mesele Sarıgül meselesi değil. İşin özüne bakmalı. İbret alınır mı acep?

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN