Şehid Gazze direniyor, onlarca siyonist öldürüldü

Siyonist işgal güçlerinin bir haftadır sürdürdüğü soykırım bombardımanından sonra karadan Gazze'ye girmesi üzerine Hamas mücahidleri savunma savaşına başladı. Gazze'den gelen ilk açıklamalara göre, Filistinli mücahidler onlarca siyonist askeri öldürdü.

04-01-2009


 

İslam ve Hayat

Siyonist işgal güçlerinin bir haftadır sürdürdüğü soykırım bombardımanından sonra karadan Gazze'ye girmesi üzerine Hamas mücahidleri savunma savaşına başladı. Gazze'den gelen ilk açıklamalara göre, Filistinli mücahidler onlarca siyonist askeri öldürdü.

Bu arada İsra Kültür Merkezi tarafından Velfecr sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, siyonist saldırıyı protesto etmek için siyonist konsolosluğa yürünmesi çağrısında bulunuldu. Siyonist işgal güçlerinin başlattığı kara saldırısı dolayısıyla bir açıklama yayınlayan İsra Kültür Merkezi, İstanbul'daki bütün müslümanları siyonist rejim konsolosluğu önünde toplanmak üzere 4 Levent Metro'sunda buluşmaya çağırdı.

Açıklamada, siyonist işgal güçlerinin katliamlarına sessiz ve tepkisiz kalmamak için, siyonistlerin abluka altına alınmasını gerektiği belirtildi.

Etiketler : #Şehid   #Gazze   #direniyor   #   #onlarca   #siyonist   #öldürüldü   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN