Selam esenlik ve huzurdur

Hz. Peygamber'in "Aranızda selamı yayınız." buyruğundan hareket ederek "Selamı Yayma Projesi" başlatan AGD, projenin startını bugün veriyor.

20-04-2009


Hz. Peygamber'in "Aranızda selamı yayınız." buyruğundan hareket ederek "Selamı Yayma Projesi" başlatan AGD, projenin startını bugün veriyor.

Ankara-Anadolu Gençlik Derneği, manevi değerlerin zayıfladığı, insanlar arasında kin ve öfkenin arttığı bir dönemde anlamlı birprojeye imza atıyor.

"Selam esenliktir, huzurdur" sloganıyla başlattıkları projeyle ilgili bilgi veren AGD Genel Başkanı İlyasTongüç, selamlaşmanın insanlar arasındaki ilişkiyi, sevgi ve saygıyı arttırdığını belirterek, "Selam esenliktir, kardeşliktir, huzurdur, barıştır, sevgidir. Selam hem bir dua, hem de insanların birbirleri arasındaki dostluk ve güven aracıdır. Selam, bir Müslüman'ın diğer Müslüman kardeşi için hayır temennisinde bulunmasıdır. Dinimiz, Müslümanlar arasında samimiyetin, muhabbetin, kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesini emreder. Selam iletişimin başı, ilişkilerimizin anahtarıdır. İnsanlar arasında sıcacık samimiyetlerin neşvü nema bulmasını sağlayan selam, insani ilişkileri güçlendirir, toplumdaki kaynaşma ve dayanışma duygularını artırır." diye konuştu.

Etiketler : #Selam   #esenlik   #ve   #huzurdur   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN