Siyonist işgal rejiminden Myanmar'a silah desteği

Siyonist işgal rejiminin, Arakanlı Müslümanlara yönelik soykırım uygulayan Myanmar güçlerine silah desteğinde bulunduğu ortaya çıktı.

06-09-2017


İslam coğrafyasında yaşanan zulüm ve katliamların müsebbiblerindenolan Siyonist İsrail rejiminin Arakan’da yaşanan soykırımda da parmağının olduğu ortaya çıktı.

Filistinli Müslümanlara yönelik her türlü zulmü uygulayan katil İsrail rejimi, zalim Myanmar güçlerine de destek veriyor.

Sistematik bir soykırımın yaşandığı Arakan’da Budist çetelerin katliamları hız kesmeksizin devam ederken uluslararası kaynaklardan edinilen bilgilere göre İsrail Myanmar’a silah satıyor.

Binlerce kişinin katledildiği Arakan’da yine binlerce kişi zalim Myanmar güçleri tarafından yaşadığı topraklardan ayrılmak zorunda bırakıldı. Uluslararası kamuoyu ve Müslümanların tepkisine rağmen soykırımdan geri adım atmayan Myanmar’a dünyadaki kan ve gözyaşının en büyük müsebbiblerinden İsrail’den destek geliyor.

Siyonist Rejim’le Myanmar arasındaki ilişkiler Siyonist medyada da kendine yer bulurken resmi kayıtlara göre 2015 yılından bu yana Siyonist Rejim’den silah satın alıyor. Katil Myanmar güçleri, söz konusu silahları Müslüman katliamlarında kullanıyor.

Öte yandan yine uluslararası kaynakların aktardığı bilgilere göre Myanmar ordusu komutanlarından General Ming Ong Holyngh’un MOSSAD ve Siyonist İsrail ordusuyla yakın bir ilişkisi bulunuyor. Holyngh’un 2015’de Siyonist İsrail rejimini ziyaret ettiği öğrenilirken ziyarette İsrail rejimi Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin’le de görüştüğü belirtildi.

2015’ten bu yana Siyonist İsrail’in Myanmar’a verdiği destek somut bir şekilde gözler önüne serilirken Siyonist kuruluş TAR Ideal Concepts’ın Budist çetelere destek verdiği öğrenildi.


Zalim Myanmar güçlerinin hayat hakkı tanımadığı ve sistematik bir soykırım uyguladığı Arakanlı Müslümanlar tüm dünyanın gözleri önünde katlediliyor.

Etiketler : #Siyonist   #işgal   #rejiminden   #Myanmar'a   #silah   #desteği   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN