Siyonist işgal rejiminin kirli planı Ankara'da protesto edildi

Mescid-i Aksa’yı yıkarak onun yerine Süleyman mabedini yapmak isteyen siyonist rejimin sinsi girişimleril, Ankara’da protesto edildi.

23-09-2013


Bir grup Yahudi yerleşimcinin Mescid-i Aksa'ya girmesi ve İsrail’in Mescid-i Aksa’yı yıkarak onun yerine Süleyman mabedini dikmek istemesi tepkilere yol açtı. İsrail konutu önünde bir araya gelen STK temsilcileri ve aktivistler protesto gösterisi gerçekleştirdi.

İlkav, Mazlumder, Yardımeli Derneği başta olmak üzere birçok STK’nın katılımıyla gerçekleşen protestoda konuşan Araştırmacı-Yazar Mehmet Pamak, “Müslüman yeniden birlik olarak bu zulme dur demeli” dedi. Yardımeli Derneği’nden Mehmet Sılay ise, “Kudüs özgürleşmeden sorunlar bitmez. Mescid-i Aksa ve Kudüs için birlik olma zamanı. Siyonistlerin oyunlarını bozmak için geç kalmamalıyız” diye konuştu.

Genç Birikim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ali Kaçar da yaptığı konuşmada, “Hicretin 15. yılından bu yana bir İslam beldesi olan bu topraklar, bugün ne yazık ki katiller güruhu Siyonistler ve emperyalist Batılılar tarafından çiğnenmiş ve kirletilmiştir. Bu işgal, işbirlikçi Arap yönetimlerinin ve batılı emperyalist devletlerin yardım ve desteğiyle 1948’de başlamış, 1967’deki 6 gün savaşı ile de Kudüs bütünüyle işgal altına alınmıştır. Bu işgal, sadece Filistinli Müslümanların değil bütün dünya Müslümanların yüreğini yakan bir kor gibi acı vermektedir” diye konuştu.

(İslam ve Hayat / Haber 10)

Etiketler : #Siyonist   #işgal   #rejiminin   #kirli   #planı   #Ankara'da   #protesto   #edildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN