Siyonist işgalci Gazze’ye havadan saldırdı

Siyonist işgal uçaklarının bugün sabah erken saatlerde Gazze’nin değişik noktalarına düzenlediği saldırılarda bir kişi şehit olurken, çoğu aynı aileden 17 kişi de yaralandı.

10-12-2011


İşgal güçlerinin saldırısında yaralanların çoğunluğunu çocuklar oluşturuyor. Siyonist işgal uçaklarının bugün sabah erken saatlerde Gazze’nin değişik noktalarına düzenlediği saldırılarda bir kişi şehit olurken, çoğu aynı aileden 17 kişi de yaralandı.

Gazze’deki İlk Yardım ve Acil Durumlar Yüksek Komisyonu sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye Filistin Enformasyon Merkezine yaptığı açıklamada, işgal uçaklarının bugün (09 Aralık Cuma) sabah erken saatlerde Gazze’ye düzenlediği saldırılarda Behcet Ramazan Ez-Za’lan (38) adındaki Filistinli'nin şehit olduğunu, çoğunluğu onun ailesinden 12 kişinin yaralandığını belirterek, yaralılar arasında yedi çocuk, iki kadın, iki de yaşlı bulunduğunu ifade etti.

Şehit olan Ez-Za'lan'ın eşi ve çocuklarının da yaralandığını söyleyen Ebu Silmiyye, saldırıda yıkılan evde yaralananlar dışında beş kişinin daha değişik yerlerinden yaralandığını, yaralılardan bazılarının durumunun ise ağır olduğunu dile getirdi. Bölgede bulunan muhabirimiz, işgal uçaklarının hedefindeki noktaya bitişik evin tamamıyla yerle bir olduğunu, evde bir kişinin şehit olduğunu 12 kişinin de yaralandığını belirtti.

(Kaynak: FİEM)

Etiketler : #Siyonist   #işgalci   #Gazze’ye   #havadan   #saldırdı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN