Siyonist işgalci kana doymuyor

Siyonist işgalciye ait tanklardan atılan füzenin Salah Ebu Ukil adlı Filistinli'nin evine isabet etmesi sonucu Ebu Ukil (40) hayatını kaybederken, aynı aileden üç kişi de yaralandı.

18-12-2008


Siyonist işgalciye ait tanklardan atılan füzenin Salah Ebu Ukil adlı Filistinli'nin evine isabet etmesi sonucu Ebu Ukil (40) hayatını kaybederken, aynı aileden üç kişi de yaralandı. Olağanüstü Durumlar ve İlk Yardım müdürü Muaviye Hasaneyn’in yaptığı açıklamada, Gazze’nin kuzeyine düşen Tel ez-Zater’de, evine füze isabet eden Salah Ebu Ukil’in parçalanmış cesedinin hastaneye kaldırıldığını, ailesinden Ahmed ve Semir ile birlikte başka bir vatandaşın daha yaralandığını ifade etti.

Görgü şahitleri de işgal güçlerinin tanklarından atılan füzenin hem Ebu Ukil’in evine hem de civardaki evlere hasar verdiğini bildirdiler.

İşgal güçlerinin bu saldırısı, işgal ordusuna ait savaş helikopterlerinin dün Cibaliya mülteci kampını bombalamalarının üzerinden daha 24 saat geçmeden yapılan ikinci saldırıydı. Siyonistlerin dünkü hava saldırısında üç Filistinli vatandaş yaralanmıştı.

(Kaynbak: Filistin Haber)

Etiketler : #Siyonist   #işgalci   #kana   #doymuyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN