Siyonist işgalciler Cenin'de kadın ve çocuklara köpeklerle saldırdı

Siyonist işgal askerlerinin dün (27 Mayıs Pazartesi) sabah erken saatlerde Cenin'de gözaltına aldığı beş Filistinlinin ailelerinin üzerine kasıtlı olarak vahşi polis köpeklerini saldığı ifade edildi.

28-05-2013


Siyonist işgal askerlerinin bugün (27 Mayıs Pazartesi) sabah erken saatlerde Cenin'de gözaltına aldığı beş Filistinlinin ailelerinin üzerine kasıtlı olarak vahşi polis köpeklerini saldığı ifade edildi.

İşgal güçleri ve "Araplaştırılmışlar" olarak bilinen askeri birlikler, bu sabah Cenin kentinde Filistinli beş genci gözaltına aldı. İşgal güçlerinin 32 yaşındaki Filistinli genç Şadi Ali Ed-Derbi'yi gözaltına aldığı, işgal ordusu askerlerinin Filistinli gencin ailesine ait evin kapısını kırdığı ve evdeki eşyalara zarar verdiği, işgal askerlerinin yanlarında getirdikleri polis köpeklerinin Filistinli gencin 62 yaşındaki babası Ali Ed-Derbi'yi, 34 yaşındaki kardeşi Bera Ali Ed-Derbi'yi ve 7 yaşındaki Ali Rami Ed-Derbi isimi çocuğu ısırdığı ifade edildi.

Filistinli genç Şadi Ali Ed-Derbi'nin Cenin kenti Eski Belde semtindeki evine baskın düzenleyen işgal güçlerinin Filistinli gencin annesini ve 27 yaşındaki kardeşi Ahmed'i de öldüresiye dövdüğü bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçleri ayrıca 19 yaşındaki Hasan Ahmed Ali Mer'i, 20 yaşındaki Süleyman Hatem Lahluh ve 18 yaşındaki Vesim Hamid Avretani'yi Doğu Mahallesi'ndeki evlerine baskın düzenleyerek, Vad İzzeddin'i ise Halime Es-Sa'diyye Mahallesi'ndeki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Baskınlar sırasında polis köpeklerinin, göz yaşartıcı bombaların ve ses bombalarının kullanıldığı, evlere kapılarak kırılarak girildiği, özellikle kadınlar ve çocuklar arasında büyük korku yaşandığı ifade edildi.

(Kaynak: Venhar Haber)

Etiketler : #Siyonist   #işgalciler   #Cenin'de   #kadın   #ve   #çocuklara   #köpeklerle   #saldırdı    
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN