Siyonist rejim Gazze'yi bombaladı

Siyonist işgal ordusu ordusu savaş uçakları yine savunmasız Gazze halkını hedef aldı. İşgal ordusunun Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında iki Filistinli yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

06-06-2012


Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçaklarının gece yarısından sonra Gazze'de deniz polisi merkezine yakın bir alana ve Rafah'taki bir tavuk çiftliğine düzenlediği hava saldırılarında biri ağır iki Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

Gazze'deki İlkyardım ve Acil Durumlar Yüksek Komitesi sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye, Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail işgal ordusu uçaklarının Gazze'nin kuzey batısındaki Es-Sudaniyye bölgesine düzenledikleri hava saldırısında iki kişinin yaralandığını ve yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Ebu Silmiyye, saldırıda bir kişinin de kayıp olduğunun söylendiğini ve bu nedenle ilkyardım ekiplerinin bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Filistin Enformasyon Merkezi'nde yer alan habere göre, İsrail işgal ordusuna ait savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin güneyinde, Rafah kentinin kuzeyinde bir tavuk çiftliğine de en az bir füze attığı kaydedildi. Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin edindiği bilgiye göre, işgal ordusuna ait F-16 türü savaş uçakları Rafah kentinin kuzeyindeki Mısbah bölgesinde bir tavuk çiftliğini bombaladı. Saldırıda büyük maddi hasar meydana geldiği fakat can kaybı olmadığı ifade edildi.

(Kaynak: Timeturk)

Etiketler : #Siyonist   #rejim   #Gazze'yi   #bombaladı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN