Siyonist vahşileri yargılanma korkusu sardı

Savaş suçu işleyen Siyonist işgalcileri yargı önüne çıkarmak için küresel girişimler sürerken, siyonistleri tutuklanma korkusu sardı.

30-10-2009


Savaş suçu işleyen Siyonist işgalcileri yargı önüne çıkarmak için küresel girişimler sürerken, siyonistleri tutuklanma korkusu sardı.

Alman Deutsche Welle'in haberine göre işgal rejiminin eski Genelkurmay Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Moşe Yaalon bu ay başında İngiltere ziyaretini iptal etmişti. Aynı zamanda, Stratejik Sorunlardan Sorumlu Bakan olan Yaalon, yurt dışına çıkmaktan mümkün olduğunca kaçınıyor.

İsrailli yetkililer Gazze işgali sırasında sivilleri hedef alan işgalcilerin eski Genelkurmay Başkanı Moşe Yaalon, neden yurt dışına çıkmadığını, işgalci ordu radyosunda şöyle açıkladı:

"Bunu, ordumdaki subaylara da her zaman söyledim. Ordunun bizden de hayatımızı feda etmeye hazır olmamızı istediğini çok iyi biliyoruz. O halde ben de Avrupa başkentlerini ziyaretten kaçınmaya hazırım ve ülkenin güvenliğini savunmak için inisiyatifi orduya bırakmayı tercih ediyorum."

Yaalon, savaş suçu işleyen siyonist işgalciler arasında yer alıyor. Yahudi avukat Daniel Makover, İngiltere'de Filistinli grupların, İsrailli sorumluları yargı önüne çıkarma çabalarını koordine ediyor. 

(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)

Etiketler : #Siyonist   #vahşileri   #yargılanma   #korkusu   #sardı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN