Siyonistler yine Gazze'ye saldırdı, 2 şehid

Siyonist işgal çetesi, Gazze'ye yine saldırdı. İşgalcilerin bu gece Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlediği ve saldırıda 2 İslami Cihad üyesinin şehid edildiği bildirildi.

05-03-2009


Siyonist işgal çetesi, Gazze'ye yine saldırdı. İşgalcilerin bu gece Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlediği ve saldırıda 2 İslami Cihad üyesinin şehid edildiği bildirildi. Filistin acil yardım kaynaklarına göre, siyonist işgalcilerin hava saldırısında, 5 Filistinli de yaralandı.

Siyonist televizyonları, saldırıda, Gazze Şeridi'nin kuzeyinden İsrail'e roket saldırısı düzenleyen direnişçilerin hedef alındığını duyurdu.

İslami Cihad'a göre, hava saldırısında, Gazze'nin doğusunda ilerleyen bir araç hedef alındı. Araçta, örgütün silahlı kanadı El Kuds Tugayları üyeleri bulunuyordu.

Siyonist saldırısında hayatını kaybeden Filistin direnişçisinin adının Khaled Kharb Khalad Shaalan olduğu bildirildi. Ayrıca Hamzia el-Najah'ın da kritik durumda olduğu gelen haberler arasında. Saldırıda 5 Filistinli de yaralandı.

Siyonist işgal çetesi, yarısı kadın ve çocuk bin 350'yi katlettiği 22 günlük saldırıdan sonra ateşkes ilan etmiş ancak ateşkese riyayet etmemişti. Salı günkü siyonist saldırısında 9 Filistinli yaralanmıştı.

(Kaynak: Timeturk)

Etiketler : #Siyonistler   #yine   #Gazze'ye   #saldırdı   #   #2   #şehid   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN