Siyonistlerin organ hırsızlığı belgelendi

Esirlere Yardım ve Filistin Hakkı İçin Halk Hareketi Gazze’de Siyonist işgal güçlerinin, öldürdükleri Filistinli esirlerin organlarını çalmalarının video görüntülerini yayınladı.

19-01-2010


Esirlere Yardım ve Filistin Hakkı İçin Halk Hareketi dün (18 Ocak Pazartesi) Gazze’de Siyonist işgal güçlerinin, öldürdükleri Filistinli esirlerin organlarını çalmalarının video görüntülerini yayınladı.

Hareket, görüntüleri yayınlamadan önce bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, video görüntülerinde organlarının çalındığı görülen kişinin 1988 yılında kaçırılan Hıdır Terzi adındaki Hıristiyan bir Filistinli vatandaş olduğu ifade edildi.

Siyonist orduya bağlı Cefati timi, tutukladığı Terziyi ağır işkencelerden geçirdikten sonra askeri cipin önüne asarak vahşi bir şekilde öldürmüştü.

Halk Hareketi yaptığı basın toplantısında uluslararası topluma çağrıda bulunarak Siyonistlerin Filistin halkına ve Filistinli esirlere uyguladığı insanlık dışı muameleleri dünya kamuoyuna duyurmalarını istedi.

Halk Hareketi devamla, Filistin toplumuna karşı insanlık dışı uygulamaları nedeniyle Siyonistlerin ödemesi gereken faturayı ödemekten kaçmasına fırsat vermemek gerektiğini de ifade etti.

(Kaynak: Filistin Haber)

Etiketler : #Siyonistlerin   #organ   #hırsızlığı   #belgelendi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN