Soykırım çetesi fosfor bombası kullanıyor

Gazze'de görev yapan doktorların anlattıkları, soykırım çetesinin Gazze'ye yönelik saldırılarında forfor bombası kullandığını kesinleştirdi.

14-01-2009


Soykırım istismarcısı katliam çetesinin Gazze katliamında fosfor kullandığı Gazzeli doktor tarafından açıklandı. Sınırda yardım görevlilerine konuşan Nasır hastanesi doktorlarından Tarık İsam, İsrail'in fosfor bombası kullandığını, tıp bilgilerinin de bu bombanın yol açtığı tahribatı gidermede yetersiz olduğunu duyurdu. Doktor İsam, dünyanın harekete geçmesini istedi.

Refah kapısından, Gazze katliamında yaralananların Mısır'a nakline yardım eden doktor İsam, fosfor bombası ile ilgili olarak şunları söyledi: "Sadece ben 120 hastaya baktım. Bunlar hastanelere travma olduğu için getiriliyor, bakıyoruz herhangi bir şey göremiyoruz. Ağrıları yok, sızıları yok. Ama bu hastalarda, bir süre sonra yanma ve kemiklerinde erime başlıyor. Bu hastalara nasıl müdahale edeceğimizi dahi bilmiyoruz, tedavi şeklini bilmiyoruz. Kapının açılıp da Mısır'a gönderilmelerine çalışıyoruz."

Doktor İsam'ın anlattıklarını, Şifa hastanesi doktorları da doğruluyor.

Gazze'nin en büyük hastanesi Şifa'nın bir doktoru isyanını, "Bu savaşta kural yok... İnanılmaz ve vahşi" sözleriyle dile getiriyor.

Bombardımanlardan, füze ve top atışlarından iki haftada 4 binin üzerinde kişinin yaralandığı Gazze'de, her dakika aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda yaralının akın akın getirildiği Şifa hastanesinin, "Gördüklerimden artık hissizleştim. Aileme bile bir şey olsa beni etkilemeyecek sanıyorum" diyen doktoru, 5 gündür evine gitmeden gece gündüz ameliyat yaptığını anlattı.

Doktor, "Sabahlara kadar aralıksız çalışıyoruz. Bitmiyor... Her dakika yenileri geliyor. 5 günde 100 ameliyat yaptım. Ameliyat ettiklerim arasında hiç militan yoktu. Savaşçıları tipinden anlarsınız. Gelenler çoluk çocuk, kadın, yaşlı... Çocukların çoğu 16'sının altında. Militanların Gazze'de ayrı hastanesi mi var oraya gitsinler? Zaten hastane sayısı belli" dedi. 

Siyonist soykırımcı askerlerin Gazze'ye girmeye çalıştıklarını ama giremediklerini, sokakta militanlara bir şey yapamadıklarını söyleyen doktor, "Madem girmek istiyorsunuz girin. Alın Hamas'ı... Öyle yapmıyorsunuz. Füze gönderip çoluk çocuğu öldürüyorsunuz. Bundan mutlu mu oluyorsunuz? Bu tam bir hainlik" diye konuştu.

Gazze'ye atılan bombaların, kalabalık kentte, nereye düşse birkaç kişiyi öldürmesinin, onlarcasını yaralamasının kaçınılmaz olduğunu söyleyen doktora göre, atılan bombalar yeni ve Gazzeliler üzerinde "deneniyor."

"Amerika'dan yeni silahlar getiriyorlar ve denemek için bizi kullanıyorlar. Deney farelerine döndük" diyen doktor, bir doktor arkadaşının evine düşen ve iki çocuğunu yaralayan bombaların yaktığı parçaları, arkadaşının getirip gösterdiğini anlatırken, "Galiba fosforlu bombalar dedikleri bu... Sürekli yanıyor ve sönmüyor. Suyla söndürmeyi denedik olmadı.. Ancak üzerine toprak örtünce söndü" diye konuştu.

(Kaynak: Dünya Bülteni)

Etiketler : #Soykırım   #çetesi   #fosfor   #bombası   #kullanıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN