Suriye rejimi vahşice katletmeyi sürdürüyor (Video)

Suriye Yönetiminin insanlara Cuma günü silah kullanılmayacak yönündeki vaadine rağmen Suriye'de yine kan aktı. Şu ana kadar Suriye'de 10'dan fazla kişinin katledildiği gelen haberler arasında.

14-05-2011


Suriye Yönetiminin insanlara Cuma günü silah kullanılmayacak yönündeki vaadine rağmen Suriye'de yine kan aktı. Şu ana kadar Suriye'de 10'dan fazla kişinin katledildiği gelen haberler arasında.

İdlib'te 3 ölü
Suriye güvenlik güçleri dün İdlib'de gösteri yapan insanların üzerine ateş açtı. Olay yerinde 3 kişi hayatını kaybederken bir çok kişide ağır yaralandı. Yaralılar arasında durumu ağır olanların bulunduğu bildiriliyor.

Busra'da 5 yaşında bir çocuk katledildi

Suriye güvenlik güçleri şiddet de sınır tanımıyor. Cuma günü Dera'ya 25 km uzaktaki Busra kasabasında 5 yaşındaki Mecid İbrahim Errefai isimli çocuk keskin nişancı tarafından vuruldu ve hayatını kaybetti.

Şam'da 2 kişi daha katledildi
Dün Kabun'dan sonra Hacerul Esved'de kan döküldü. Ali Elhabul'danı öldürenSuriye Güvenlik Güçleri Filistin kampına yakın Hacerul Esved'de yürüyüş düzenleyen halka ateş açtı. Açılan ateş sonucu olay yerinde bir kadın ve bir erkeği hayatını kaybetti. Hacerul Esved'de Suriye güvenlik güçleri geçtiğimz haftalarda Hamas amblemli T-Shortleri giyerek Errahman Camii’ni basmış ve camiide 4 kişiyi öldürmüşlerdi.

Banyas'da 1 kadın katledildi
Günlerdir kuşatma altında olan Banyas'tan ölüm haberleri geliyor. Banyas'ta 4 kadının top ateşiyle öldürülmesi sebebiyle Kadınlar Cuması ilan Edilen Cuma Eylemlerinde bir kadın daha hayatını kaybetti.

Telkelah'ta Şebiha Vahşeti
Telkelah'ta halka ateş açan güvenlik güçleri hastanelerde yaralı avına çıktı. Şebiha olarak bilinen çeteler Telkehah'taki vatan hastanesini basarak Ali Paşa Bin Telkelah isimli bir yaralıyı öldürdü.

Suriye Güvenlik güçleri dün Humus'ta da 1 kişiyi öldürmüşlerdi.

İşte Baas rejiminin katliamlarından görüntüler:

(Kaynak: Timeturk)

Etiketler : #Suriye   #rejimi   #vahşice   #katletmeyi   #sürdürüyor   #(Video)   
YORUMLAR
  • veysier   21-05-2011 20:35

    allah bütün diktaların belasını versin hepsinin sonu gelmiştir

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN