Suriyeli Malik'in feryadı: Baba beni bırakma (VİDEO)

10 yaşındaki Malik Bergut'un babasının cansız bedeninin yanında, 'Baba Allah rızası için beni bırakma. Ne olursun bırakma beni' diyerek gözyaşı döktü...

06-06-2016


Halepli aktvisit Baha Halebi tarafından sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Sahur Mahallesi'nde rejimin bombardımanı sonucu enkaz altında kalıp hayatını kaybeden Fevzi Bergut isimli arama kurtarma gönüllüsünün 10 yaşındaki oğlu Malik Bergut'un babasının cansız bedeninin yanında, "Baba Allah rızası için beni bırakma. Ne olursun bırakma beni" diyerek gözyaşı döktüğü görülüyor.
 
HALEP RAMAZAN'A BOMBARDIMANLA GİRDİ
 
Halep'te son 24 saatte Suriye rejimi ve Rusya ordusuna ait savaş uçakları 150 hava saldırısı düzenlendi. Saldırılarda toplam 55 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.
 
Yoğun hava saldırılarıyla birlikte rejim güçleri ve onun yanında savaşan Şii milisler, Halep'in güney kırsalında bir saldırı başlattı. Rusya'nın ve rejimin hava saldırılarının hedefi olan muhaliflerin denetimindeki Katırcı Mahallesi'nde 20 kişi bombardıman sonucunda öldü. Hava saldırılarına maruz kalan bölgelere gelen sivil savunma ve kurtarma ekipleri ile gazeteciler aynı bölgeyi hedef alan bombardımana yakalandı.

Etiketler : #Suriyeli   #Malik'in   #feryadı:   #Baba   #beni   #bırakma   #(VİDEO)    
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN