
Suud saldırılarında Yemen'de bir aile yok edildi
Suud öncülüğündeki "koalisyon güçleri", gece başkent Sana'nın güneyindeki Damar kentinde bazı hedefleri vurdu. Şehir stadyumu ile spor salonu ve bazı yerleşim yerlerinin isabet aldığı saldırının görgü tanıkları, bir evdeki 10 kişilik ailenin tüm fertlerinin hayatını kaybettiğini ifade etti.
15-04-2015

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, koalisyon güçleri, gece başkent Sana'nın güneyindeki Damar kentinde bazı hedefleri vurdu. Şehir stadyumu ile spor salonu ve bazı yerleşim yerlerinin isabet aldığı saldırının görgü tanıkları, bir evdeki 10 kişilik ailenin tüm fertlerinin hayatını kaybettiğini ifade etti.
Bombardımanın ardından yıkılan evlerin çevresinde toplanan bölge sakinleri, enkazda arama çalışması yaptı.
Damar'da Husi Ensarullah Hareketi'nin bazı siyasi merkezlerinin olduğu, bombardımanın bu yerleri hedef almış olabileceği belirtildi. İsabet alan stadyum ve spor salonunun kullanılamaz hale geldiği ve evlerin tamamen yıkıldığı görüldü.
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon, Yemen'de başkent Sana ile bazı kentleri kontrol altına alan Husilere yönelik 26 Mart'ta hava harekatına başlamıştı. Operasyona Bahreyn, Katar, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden oluşan Körfez ülkelerinin yanı sıra Fas, Sudan, Ürdün ve Mısır da katılıyor.
(AA)
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Hamas: Siyonist çetenin hapishanelerindeki Filistinli kadınlar darbediliyor, başörtüleri zorla çıkarılıyor
Gazze’de Yağmur Yağarken Vicdanlar Çöktü
Hamas, Batı Şeria’da yeni 19 yahudi yerleşimine tepki gösterdi
Garantörlük safsatası
Gazze, samimi olanlarla sahtekar olanları birbirinden ayrıştırdı (HABER-VİDEO)
BMGK KARARI: KUZUYU KURDA TESLİM ETMEK
Makaleler
Hava Durumu






























































