Taşeron örgüt PKK yine halkın çocuklarını öldürdü

Şırnak'ta Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına düzenlenen saldırıda 10 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

03-09-2012


Şırnak'ta Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına düzenlenen saldırıda 10 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, 2 Eylül saat 22.00 sıralarında Beytüşşebap ilçesi çevresindeki güvenlik noktalarına saldırı düzenlendiğini belirtti.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada çok sayıda PKK'lının etkisiz hale getirildiği ifade eden Özkan, "Saldırıda 10 güvenlik görevlisi şehit oldu. Şehitlere Allah'tan rahmet, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Vali Özkan, kaçan saldırganların yakalanması için başlatılan operasyonun aralıksız sürdüğünü de bildirdi.

(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni 

Etiketler : #Taşeron   #örgüt   #PKK   #yine   #halkın   #çocuklarını   #öldürdü   
YORUMLAR
  • ilyas metin    03-09-2012 20:24

    Sistemin yanlışlığına 10 kurban daha Allah, aile ve yakınlarına sabırlar versin,zor bir durum kurbanlardan biri bizim ailemizden veya yakınlarımızdan olabilirdi. Herkesin Suriye konusunda gösterdiği duyarlılığı kendi coğrafyasındaki zulümlere de göstermesi gerekir. Biraz da sağa sola çevremize dünyaya bakalım Korkmayalım namazımız bozulma Tabi ki Suriyede olanı da ihmal etmeden

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN