Terör örgütü BM sunar: Dünya İnsani Zirvesi

2. Dünya Savaşı galibi emperyalistlerin yönetimindeki BM, tüm dünyada mazlum ve Müslümanlara yönelik katliamlar devam ederken, olanları adeta yok sayarak insanları aldatmaya devam ediyor... Dünya İnsani Zirvesi adı altında günah çıkarma günleri, 60'a yakın devlet ve hükümet başkanının katılımıyla başladı...

25-05-2016


BM tüm Dünya'da Müslümanlara yapılan zulüm ve işkenceler devam ederken, olanları adeta yok sayarak insanları aldatmaya devam ediyor...  Dünya İnsani Zirvesi adı altında sürdürülen günah çıkarma günleri, 60'a yakın devlet ve hükümet başkanının katılımıyla başladı...

AA'nın haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60'a yakın devlet ve hükümet başkanının katılımıyla, küresel insani yardım sisteminin masaya yatırılacağı zirveye katılmak üzere İstanbul Kongre Merkezine geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer ülkelerin liderleri, zirvenin ilk programı olan kahvaltılı liderler oturumunda buluştu.

Basına kapalı gerçekleştirilen oturumun ardından Erdoğan ile konuk liderler ve hükümet temsilcileri aile fotoğrafı çektirecek.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da konuşma yapacağı açılış oturumuna geçilecek. 

Zirvenin bugünkü bölümünün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyet başkanları onuruna vereceği akşam yemeğiyle sona ermesi planlanıyor.

Dünya İnsani Zirvesi, bugün ve yarın, çok sayıda devlet ve hükümet başkanı, bakan ve üst düzey resmi temsilcinin yanı sıra uluslararası sivil toplum ve akademik kuruluşları, medya ve özel sektör temsilcileri ile krizlerden etkilenen toplulukları bir araya getirecek.

Bu arada İstanbul Kongre Merkezi'nde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

BM GENEL SEKRETERİ BAN DA GELDİ

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun, 23-24 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak Dünya İnsani Zirvesi'ne katılmak üzere Türkiye'ye geldi. 

Katar Havayolları'na ait bir uçakla 15.30'da gelen Ban'ı eşi Ban Soon Teak'ı Atatürk Havalimanı apronundaki özel alanda Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Hava Harp Okulu Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Fethi Alpay ile diğer ilgililer karşıladı.

(Venhar Haber / İslam ve Hayat)

Etiketler : #Terör   #örgütü   #BM   #sunar:   #Dünya   #İnsani   #Zirvesi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN