Türkiye NATO'nun yol geçen hanı

Amerikan emperyalizminin savaş ve katliam aracı olarak görev yapan NATO, Türkiye'yi yol geçen hanı olarak kullanmayı sürdürüyor. Afganistan ve Pakistan'da Müslüman kanı akıtmayı sürdüren bu emperyalist savaş örgütüne "One minute" demesi beklenenler yanında saf tutmayı sürdürüyor.

05-02-2010


İslam ve Hayat

Amerikan emperyalizminin savaş ve katliam aracı olarak görev yapan NATO, Türkiye'yi yol geçen hanı olarak kullanmayı sürdürüyor. 

Afganistan ve Pakistan'da Müslüman kanı akıtmayı sürdüren bu emperyalist savaş örgütüne "One minute" demesi beklenenler ise aksine yanında saf tutmayı sürdürüyor. 

son olarak "NATO Savunma Bakanları Gayriresmi Toplantıları" Türkiye'de gerçekleştirildi. NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'in başkanlığında ve T. C. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün evsahipliğinde 28 üye ülke savunma bakanlarını biraraya getiren toplantılarda, NATO savaş örgütüne destek kararları alındı.

Toplantılar sonucunda açıklama yapan NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, NATO askerlerinin faaliyet gösterdikleri alanlarda ihtiyaç duydukları desteği almalarını sağlayacak önlem paketi üzerinde anlaşıldığını bildirdi.

Etiketler : #Türkiye   #NATO'nun   #yol   #geçen   #hanı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN