Üsküdar’da “Kudüs Günleri” etkinliği

Kardeşlik Platformu ve Genç Sorumluluk Platformu tarafından Üsküdar meydanında düzenlenecek olan “İstanbul'dan Kudüs'e Dayanışma Günleri” 27 Mart Cumartesi günü başlıyor.

26-03-2010


27 Mart ile 4 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ve Kardeşlik Platformu ile Genç Sorumluluk Platformu tarafından organize edilen etkinlikte Filistin tarihi, işgal, Kudüs ve Mescidi Aksa'nın önemi, intifada ve sorumluluklarımız ekseninde konuşmalar yapılacak; sinevizyon göstemi, fotoğraf sergisi ve faaliyet standları bir hafta boyunca devam edecek. Her gece konser ile sona erecek.

Prof. Ahmet Ağırakça, Ahmet Emin Dağ, Bülent Yıldırım, Ahmet Faruk Ünsal, Abdurrahman Dilipak, Muhammed Demirci, Ahmet Varol ve Nurettin Şirin'in değişik günlerde sırasıyla konuşmacı olarak katılacağı etknlikte Kardeşlik Çağrısı, Grup Sesleniş, Alper, Ömer Karaoğlu, Grup Uyanış, Grup Yürüyüş, Grup Genç ve Mikail de birer konser verecek.

Kudüs ve Mescid-i Aksa bilincini kuşanmış, İslami mukaddesatı savunma sorumluluğu taşıyan bütün insanların davet edildiği program, "İstanbul'dan Kudüs'e Dayanışma Günleri" adıyla Üsküdar Meydanı'nda yapılacak.

(Kaynak: Haksöz Haber)

Etiketler : #Üsküdar’da   #Kudüs   #Günleri   #etkinliği   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN