Vuslat'tan “Toplumsal Dönüşüme Dergilerin Etkisi” sempozyumu

Vuslat Dergisi, Bayrampaşa Kültür Merkezi'nde "Dergicilik Sempozyumu" düzenliyor.

17-10-2009


İstanbul bu hafta sonu dergicilik üzerine önemli bir programa ev sahipliği yapacak. Aylık olarak yayınlanan eğitim, kültür ve düşünce dergisi Vuslat’ın 100. sayısına girmesi sebebiyle tertip etmiş olduğu “Toplumsal Dönüşüme Dergilerin Etkisi” konulu sempozyum, fikir dünyamıza önemli katkılar sağlamış dergiler ve temsilcilerini okuyucularıyla buluşturacak.

“Neden Dergi” üst başlığıyla gerçekleşecek olan ilk oturumda Umran dergisi yazarı Abdullah Yıldız, Vuslat dergisi yazarı Ahmed Kalkan ve Haksöz dergisi yazarı Hamza Türkmen tebliğlerini sunacak.

İlk oturumun ardından verilecek kısa bir aradan sonra “Nasıl Bir Dergi” üst başlığıyla devam edecek olan sempozyumun ikinci oturumunun tebliğcileri ise Genç Birikim dergisinden Ali Kaçar, Özgün Duruş dergisinden Ramazan Kayan ve Vuslat dergisinden Hamza Er.

18 Ekim 2009 Pazar günü 13:30 – 18:30 saatleri arasında kaymakamlık binasında bulunan Bayrampaşa Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan sempozyum, tebliğ ve tebliğ araçlarımıza bakışımızla ilgili ciddi açılımlar sağlayabileceğinden oldukça önemli görülmekte…

Bugünün ihyasından yarının inşasına parolasıyla yayın hayatına başlayan Vuslat Dergisini 100. sayısına ulaşması sebebiyle tebrik eder, nitelikli her çalışmaya, her sese ihtiyacımızın olduğunu belirtmek isteriz.

(Kaynak: İsra Haber)

Etiketler : #Vuslat'tan   #Toplumsal   #Dönüşüme   #Dergilerin   #Etkisi   #sempozyumu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN