Yeni Şafak ve Zaman'ı boykot çağrısı

Amerikan emperyalizminin sembol markası ve soykırımcı siyonist işgalcinin en büyük destekçilerinden olan Coca Cola'nın reklamına tam sayfa yer veren Yeni Şafak ve Zaman'a yönelik tepkiler sürüyor.

20-04-2009


İslam ve Hayat

Amerikan emperyalizminin sembol markası ve soykırımcı siyonist işgalcinin en büyük destekçilerinden olan Coca Cola'nın reklamına tam sayfa yer veren Yeni Şafak ve Zaman'a yönelik tepkiler sürüyor.

Tüm dünyada Müslümanlar, yıllık gelirinin bir bölümünü siyonist işgal şebekesine bağışladığını gizlemeyen Coca Cola'yı boykot çağrıları yaparken, Yeni Şafak ve Zaman'ın işgal destekçisi bu markanın tam sayfa reklamını yayınlamaları duyarlı Müslümanları harekete geçirdi. 

Bir grup duyarlı Müslüman, Coca Cola ve işgalci katillerin destekçisi benzeri markaların reklamlarına yer vermeye devam ettikleri sürece Yeni Şafak ve Zaman'ın boykot edilmesi yönünde kampanya başlattı.

İslamvehayat.com olarak, bu kampanyanın etkili olabilmesi için her iki gazetenin okuyucularına da duyarlılık çağrısı yapıyoruz.

Etiketler : #Yeni   #Şafak   #ve   #Zaman'ı   #boykot   #çağrısı   
YORUMLAR
  • Enes   02-05-2009 14:43

    Özellikle de Zaman'ı çok sevmeme rağmen yazıklar olsun!!!! diyorum başka da bişi demiyorum.İlk gördüğümde ben de hayal kırıklığına uğramıştım.Umarım bilmediğimiz detaylar vardır da biz haksız çıkarız.

  • uyanış   01-05-2009 15:47

    Madem reklamlarını yapıyoruzş ürünlerini kulanıyoruz, bizim onlardan ne farkımız var malımızla onların davası hak görüyor malımızla cihat ediyoruz siyonizstlere, yakında bunları yapanlar günüllü olarak israile askarliğede gitse şaşmam. yazık kalbimizi yarmalrı için ellerine hancer veren biz müslümanlara.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN