Yerel gazeteden alçakça yayın

Ankara'da yayın yapan "Anayurt" adlı yerel gazete, eşi görülmemiş bir alçaklığa imza attı. Sitemiz yazarlarından Yasin Aydoğan'ın 2007 yılında sitemizde yayınlanan "Romanya Gezisinden Notlar" başlıklı yazısının başlığı, Yasin Aydoğan'ın imzası ve fotoğrafının altında, içeriği tamamen farklı, Romanya'daki içkilerden vs söz eden bir yazıya yer verdi.

14-10-2010


İslam ve Hayat

Ankara'da yayın yapan "Anayurt" adlı yerel gazete, eşi görülmemiş bir alçaklığa imza attı. Sitemiz yazarlarından Yasin Aydoğan'ın 2007 yılında sitemizde yayınlanan "Romanya Gezisinden Notlar" başlıklı yazısının başlığı, Yasin Aydoğan'ın imzası ve fotoğrafının altında, içeriği tamamen farklı, Romanya'daki içkilerden vs söz eden bir yazıyıa yer verdi.

29 Eylül 2010 Çarsamba tarihli Anayurt gazetesinde yapılan bu alçakça yayından duyarlı okuyucular tarafından haberdar edilen yazarımız Yasin Aydoğan, söz konusu gazete yönetimine yazdığı bir mektupla tepkisini dile getirdi.

Aydoğan mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"29 Eylül 2010 Çarsamba gazetenizde "İslam ve Hayat" sitesinde yayımlanan makalelerimden birinin başlığını, benim imzam ve fotoğafımı kullanarak tamamen farklı, benim inancıma aykırı bir metne yer vermiş bulunuyorsunuz. Sizi tanımıyorum, gazetenizi de bilmiyor ve okumuyorum. Beni bu durumdan arkadaşlarım haberdar ettiler.
 
Tam bir katl diyecegimiz şekilde, bizim asla hayat tarzımız olmayan, misyonumuzla örtüşmeyen, ahlaksızi imansız bir içerikle vermissiniz, ki bunu kabul etmek mümkün değildir. Benim yanımda, hizmetlisi bulunduğum Bükreş Balkan İnsani Hizmetler Vakfı'na da haksızlık ettiniz. 
 
Bana ait olan yazının (Romanya Gezisinden Notlar) İslam ve Hayat sitesindeki aslını okumanızı ve gerekli düzeltme ve özrü yapmanızı istiyorum.

Aksi takdirde haklarımı arayacağımı bilmeniz gerekir."

Etiketler : #Yerel   #gazeteden   #alçakça   #yayın   
YORUMLAR
  • Ş. Hüseyinoğlu   14-10-2010 18:35

    Değerli ağabey geçmiş olsun. Evet söz konusu yayın gerçek bir alçaklık örneği. Gazetenin sorumluları konuyla ilgili açıklama yapmak ve özür dilemek zorundadırlar. Konunun takipçisi olacağız inşaallah.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN