Yine de razı olmuyorlar!

23-04-2010


İslam ve Hayat

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, Bakanlar Kurulu üyeleri ve çok sayıda milletvekilinin bulunduğu protokol 23 Nisan vesilesiyle Anıtkabir'i ziyaret etti, çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Şahin'in Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Aziz Atatürk, ...Kuruluşundan bugüne ilkeleriniz ve idealleriniz doğrultusunda, hedef olarak gösterdiğiniz 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma' ülküsüyle çalışan TBMM, bundan sonra da aynı güç ve kararlılıkla çalışma azmindedir. İlkeleriniz, Cumhuriyetimizin çağdaşlaşma ideali, büyük tarih ve medeniyet birikimimiz için daima yol göstericidir. Bize kazandırdıklarınız, liderliğiniz ve modern devrimleriniz için millet adına minnet ve şükranlarımızı sunuyorum."

Evet, tüm bunlara rağmen muhafazakâr politikacılar yine de laik kesimleri razı edemiyorlar, bir türlü akredite olmayı başaramıyorlar!

Etiketler : #Yine   #de   #razı   #olmuyorlar!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN