Yine festival yeniden rezalet

Her yıl ahlaki ve manevi değerlerimize darbe vurma amacıyla gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali, bu yılda Balıkesir Edremit’te gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 bin kişinin katıldığı festival alkol, fuhuş ve uyuşturucu bataklığında gerçekleşirken geçtiğimiz yıl festivalde alkol komasına girilmesinin ya da uyuşturucudan ölen gençlerin olması festivalin bu yıl gerçekleşmesine engel olmadı.

28-08-2017


Balıkesir Edremit’te 23–27 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Zeytinli Rock Festivali’ne, her sene olduğu gibi bu senede gerçekleştirilmesine izin verildi. Alkol, uyuşturucu, zina gibi her türlü pisliğin bulunduğu festivalde bu yıl 200 bine yakın genç vardı. Günah alt yapılı rezalet organizasyonuna katılan on binlerce gencin ahlaki ve manevi değerlerine zarar geliyor. Yarınlarımız olan gençlerin günah bataklığına böylece sürüklenmesi endişe veriyor. Geçtiğimiz yıl alkol komasına giren, uyuşturucu yüzünden ölen gençler bile bu tarz organizasyonların artış göstermesinin önüne geçilmesine sebep olmuyor.

HER YAZ GELENEKSEL REZALET

Yerli ve yabancı birçok ünlü ismin katıldığı bu rezil organizasyona ilk gününde 30 bine yakın kişi katıldı. 20 bin kişinin kamp kurduğu organizasyonun tüm etkinlikleri toplum yapısına aykırı. Senelerdir Balıkesir Edremit’te düzenlenen organizasyon da alkol tüketimi dudak uçuklatıyor. Her sene yaz aylarında düzenlenen bu ahlaksız, rezil organizasyonlara katılan binlerce kişinin değer yargılarına aykırı hâl ve hareketleri dikkat çekti. Toplumun genelinin Müslüman olduğu bu ülkede, günahın ve ahlaksızlık kabul edilemeyecek boyutlara ulaşıyor.

ALKOL KOMASINA GİRENLER, UYUŞTURUDAN ÖLENLER BİLE FESTİVALE ENGEL OLAMADI

Yerli yabancı birçok müzisyenin katıldığı söz konusu organizasyon haramdan ibaret… Gençleri maneviyat ve ahlaktan uzaklaştıran festivalde dini değerlerimize de karşı çıkan birçok ismi sahneye çıktı. Festivalde tüketilen alkol miktarı dudak uçuklatacak seviyelerde olurken geçtiğimiz senelerdeki organizasyonlarda alkol komasına giren gençler olmuştu. Geçen seneki festivalin son gününde uyuşturucu yüzünden kavga çıkmış ve bir genç kalbinden bıçaklanarak ölmüştü. Kültürel ve ahlaken erozyona uğratan festival sayıları bu yıl artış gösterirken yetkililerin bu denli göz yumması akıllarda soru işareti bırakıyor.

 

Miili Gazete

Etiketler : #Yine   #festival   #yeniden   #rezalet   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN