İçeriğe atla
19 Ağustos 2026 Künye RSS
İslam ve Hayat Bir Mekteptir — Âl-i İmrân 19
Son Dakika Din nedir? Kur’an’a göre Din ne demektir? (VİDEO) 08:06
GÜNCEL

Bu adam bir zamanlar bu ülkede müftüydü!

Emekli müftü olan Özkes, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2013 yılında bastırdığı not defterinde Hz. Peygamber’in mührüne yer vermesini, IŞİD’e destek verildiği şeklinde yorumladı.

09 Ekim 2014 1 dk okuma 4,1B okunma
Bu adam bir zamanlar bu ülkede müftüydü!
100%
Emekli müftü olan Özkes, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2013 yılında bastırdığı not defterinde Hz. Peygamber'in mührüne yer vermesini, IŞİD'e destek verildiği şeklinde yorumladı.
 
CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, IŞİD'in Kobani'ye saldırısının yurt genelinde protesto edilmesi sırasında çıkan olaylar ile ilgili basın açıklaması yaptı.
 
TBMM'de basın açıklaması yapan CHP'li İhsan Özkes büyük bir provokasyona ve cehalete imza atarak, Diyanet İşleri Başkanlığı'nı 2013 yılında hazırladığı not defterinde Hz. Peygamber'in mührünü kullanılarak IŞİD'e destek vermekle suçladı.
 
Özkes şunları söyledi:
 
IŞİD'in kullandığı mühür Hz. Muhammed'in mührü değildir. Hz. Muhammed'in orijinal mühründe peygamberimizin adı yukarıda, ortada resul en altta da Allah'ın adı yazılıdır. Daha sonra çıkan mühür ise sonradan kullanılmaya başlamıştır. Diyanet İşleri Başkanlığı IŞİD'in ortaya çıktığı 2013 yılının Kutlu Doğum Haftası'nda dağıttığı not defterinde bu mühür kullanılmıştır. 25 yıldır Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayan Diyanet neden tam da IŞİD'in ortaya çıktığı bir dönemde bunu kullanmıştır, meseleyi taktirlerinize bırakıyorum."
 
(Ajanslar)
Paylaş

Yorumlar (1)

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.
Muradi 12 Ekim 2014

Ülkenin ileri gelenleri büyük teröristlere destek çıkınca sesleri çıkmayanlar ABD’nin karşı olduklarına sıra gelince hemen aslan! kesiliyorlar. Politikacısıyla, müftüsüyle bu ülkenin melelerinin büyük çoğunluğu emperyalizmle işbirliğini içselleştirmişlerdir.

İlgili Haberler

Tümü →

Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntı için Çerez Politikası.