İçeriğe atla
19 Ağustos 2026 Künye RSS
İslam ve Hayat Bir Mekteptir — Âl-i İmrân 19
Son Dakika Din nedir? Kur’an’a göre Din ne demektir? (VİDEO) 08:06
GÜNCEL

Tel Aviv’de silahlı saldırı

Siyonist işgal topraklarındaki Tel Aviv’de kafe ve restoranların yoğun bulunduğu bölgede yapılan silahlı saldırı sonucu 4 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

09 Haziran 2016 1 dk okuma 4,1B okunma
Tel Aviv’de silahlı saldırı
100%

Siyonist işgal toprakalrındaki Tel Aviv'de bir açık hava alışveriş merkezinde gerçekleştirilen saldırıda 4 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren iki Filistinli, polis tarafından gözaltına alındı. Polis iki saldırganın da Batı Şeria'daki El Halil kenti yakınlarında bulunan bir köyden olduğunu açıkladı.

Siyonist Kanal 10 televizyonuna göre kuzen olan saldırganlar, saldırıyı gerçekleştirmeden evvel olay yerinde yemek yiyordu. Saldırının yapıldığı Sarona açık hava alışveriş merkezi Genelkurmay Karargâhına ve Savunma Bakanlığı binalarına çok yakın, bölgede çok sayıda kafe ve restoran da bulunuyor.

2016'nın geride kalan 5 ayında Filistinliler tarafından gerçekleştirilen bıçaklı, silahlı ve araçlı saldırılarda 2 ABD'li turist ile 31 siyonist vatandaşı öldürüldü. Siyonist işgal güçleri ise 196 Filistinliyi katletti. İşgal rejimine göre katledilen Filistinlilerin 134'ü saldırgan iken, geri kalanı çeşitli gösterilerde çıkan çatışmalar ve müdahalelerde katledildi.

(İslam ve Hayat / Reuters)

Paylaş

Yorumlar (0)

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.

İlgili Haberler

Tümü →

Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntı için Çerez Politikası.