İçeriğe atla
19 Ağustos 2026 Künye RSS
İslam ve Hayat Bir Mekteptir — Âl-i İmrân 19
Son Dakika Din nedir? Kur’an’a göre Din ne demektir? (VİDEO) 08:06
Son Dakika · İSLAM DÜNYASI

Siyonist çete Kudüs işgalini genişletiyor

Siyonist İsrail, Trump’ın Amerika başkanlığına seçilmesiyle işgal politikalarını da arttırdı. İsrail, Kudüs’te 7 bin 100 yeni işgal birimi inşa edecek.

12 Kasım 2016 1 dk okuma 4,2B okunma
Siyonist çete Kudüs işgalini genişletiyor
100%
Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal -2 televizyonu, Kudüs belediyesinin yakında binlerce konutun inşasını ön gören işgal planını açıklayacağını duyurdu.
 
Amerika başkanlığına Trump'ın seçilmesiyle birlikte işgal politikalrını daha da rahat bir şekilde yürüteceği tahmin edilen İsrail bu doğrultuda ilk adımını attı.
 
Kudüs'te inşa ettiği işgal birimleriyle demografik yapıyı değiştirmeyi amaçlayan Siyonist İsrail, Kudüs'te 7 bin 100 yeni işgal birimi inşa edecek. Konuya ilişkin bilgi veren Kanal 2 Televizyonu yeni işgal birimlerinin Kudüs çevresinde yer alan Gilo ve Ramat Shlomo yerleşkelerinde inşa edileceğini kaydetti.
Paylaş

Yorumlar (1)

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.
ilyas Metin 16 Kasım 2016

Bu bizim Olcay galiba

İlgili Haberler

Tümü →

Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntı için Çerez Politikası.