İçeriğe atla
19 Ağustos 2026 Künye RSS
İslam ve Hayat Bir Mekteptir — Âl-i İmrân 19
Son Dakika Din nedir? Kur’an’a göre Din ne demektir? (VİDEO) 08:06
MEDYA

Yeni Şafak’ta şimdi de kumar reklamı

Değiştirmek için yola çıkıp “köprüyü geçen kadar” diye başlayan değişimlere kendilerini kaptıranların değişimi snınır tanımadan sürüyor. “Türkiye’nin Birikimi” sloganıyla yayın yapan Yeni Şafak gazetesi, yayınladığı reklamla tüm “birikimini” bir kumar oyunu olan İDDAA’ya yatırmış oldu!

20 Haziran 2008 1 dk okuma 4,1B okunma
Yeni Şafak’ta şimdi de kumar reklamı
100%

Değiştirmek için yola çıkıp "köprüyü geçen kadar" diye başlayan değişimlere kendilerini kaptıranların değişimi snınır tanımadan sürüyor. "Türkiye'nin Birikimi" sloganıyla yayın yapan Yeni Şafak gazetesi, yayınladığı reklamla tüm "birikimini" bir kumar oyunu olan İDDAA'ya yatırmış oldu!

Kumara yatırılan "birikim"

Yeni Şafak gazetesi 2006 yılında  faizle işlem yapan Yapı Kredi Bankası'nın tam sayfa reklamını yayınlamış, bir süre sonra ise  tam sayfa Şekerbank reklamı yayınlayınca okurlarından bir hayli tepki toplamıştı. Yılbaşı özel ekleri ve "sevgililer günü" derken, bu sefer de resmi bir kumar oyunu olan "İDDAA"nın reklamı yayınlandı.

Yeni Şafak gazetesi ve yazarları düne kadar (ve hala) bahis oyunlarının haramlığını yazıp çizen ve geçmişte bu konudaki hassasiyetiyle bilinen bir gazete olarak bili. Gazetenin bugünkü nüshasında yer alan "İDDAA" reklamına gazete okurlarının tepki gösterdiği ifade ediliyor. Spor sayfasında yarım sayfa olarak giren resmi kumar "İDDAA" reklamı için gazete yetkililerinin muhafazakar okur kitlesine nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor. (İslam ve Hayat / Marmara Haber)

Paylaş

Yorumlar (2)

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.
mustafa çavdar 20 Haziran 2008

bu yazıya başlık bulamadım bu başlığı uygun gördüm
başka izahı yok müslüman görüneceksin ama şeytana hizmet edeceksin
işte bu duruma bu başlık yakışır
5/90. - Ey iman edenler!

İçki, kumar, putlar ve fal okları sadece şeytanın işinden bir pisliktir, kurtuluşa erebilmeniz için onlardan uzak durun.

91. Şeytan, içki ve kumar (şans oyunları) ile sadece aranızda düşmanlık ve nefreti körükleyip Allah’ın zikrinden ve namazdan alıkoymak istiyor.

işte ALLAHIN hükmü

mikaiL 24 Haziran 2008

biz vakit ve yanişafak iyi gazetelrdir diğerlerine göre
ama yenişafak kendini bozmuşa benziyor
şimdide kumar raklamları da ne oluyor bunu yenişafak’a hiç yakıştıramadım.

İlgili Haberler

Tümü →

Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntı için Çerez Politikası.