İçeriğe atla
19 Ağustos 2026 Künye RSS
İslam ve Hayat Bir Mekteptir — Âl-i İmrân 19
Son Dakika Din nedir? Kur’an’a göre Din ne demektir? (VİDEO) 08:06
İSLAM DÜNYASI

Hamas: Kesinlikle teslim olmayacağız, misilleme yapacağız

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Siyasi Birim Başkan Yardımcısı Musa Ebu Merzuk, “Kesinlikle teslim olmayacağız ve misilleme için bütün yollar açık” açıklamasında bulundu.

27 Aralık 2008 1 dk okuma 4,2B okunma
Hamas: Kesinlikle teslim olmayacağız, misilleme yapacağız
100%

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Siyasi Birim Başkan Yardımcısı Musa Ebu Merzuk, "Kesinlikle teslim olmayacağız ve misilleme için bütün yollar açık" açıklamasında bulundu.

Merzuk, ismini vermediği Fetih hareketiyle bazı Arap ülkelerinin liderlerini, Siyonist işgal ordusunun Gazze’ye yaptığı saldırının içinde olmakla suçladı. Ebu Merzuk, Siyonist işgal ordusunun bazı Arap ülkelerinden ve Fetih hareketinden bazı liderlerle işbirliği yaparak Gazze’ye saldırı düzenlediğini, söz konusu tarafların da bu savaşa ortak olduklarını belirtti.

Diğer taraftan Kassam Tugayları, yapılan katliama misilleme olarak birçok Siyonist askeri merkez ile Yahudi yerleşim birimini füze yağmuruna tuttu. Yapılan misillemede can ve mal kaybı olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

(filistinhaber.com) 

Paylaş

Yorumlar (1)

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.
Emrullah AYAN 08 Ocak 2020

Selamun Aleyküm... Değerli hocamın resmin tamamını gören bu itidalli makalesinden dolayı kendisine teşekkür ederim...

İlgili Haberler

Tümü →

Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntı için Çerez Politikası.