İçeriğe atla
19 Ağustos 2026 Künye RSS
İslam ve Hayat Bir Mekteptir — Âl-i İmrân 19
Son Dakika Din nedir? Kur’an’a göre Din ne demektir? (VİDEO) 08:06
GÜNCEL

Keyfi gözaltılara tepki

Geçtiğimiz günlerde Adana ,İstanbul ,Çanakkale ve Antalya’da “El Kaide” adı altında yapılan operasyonlarda bir çok kişi keyfi olarak gözaltına alındı.

21 Temmuz 2010 1 dk okuma 4,2B okunma
Keyfi gözaltılara tepki
100%

Geçtiğimiz günlerde Adana ,İstanbul ,Çanakkale ve Antalya'da "El Kaide" adı altında yapılan operasyonlarda bir çok kişi keyfi olarak gözaltına alındı.

Bu insanların "insanlık dışı" yöntemlerle  ve gerçek dışı iddialarla gözaltına alınması insani olarak ne durumda olduğumuzun acı bir göstergesidir. Çıkar dünyasının ilişkileri ne yazık ki, statükocu ve militarist rejimlerin en önde gelen ilkelerindendir.

İşte bu ilkeler doğrultusunda içinde bulunduğu uluslararası zulüm kuruluşlarına (NATO) ve çevresel antlaşmardan dolayı Türkiye'de Dindarların üzerine büyük baskılar yapılmaktadır.

PKK ile savaşında, müttefik arayan Türkiye, ABD'nin; Afganistan ve çevre ülkelerdeki yaptığı işgallerde "bende yanımdayım" diyerek "Dindar ve saygın"kişileri sırf bu işgalleri onaylamadıkları ve mazlumların yanında ve safında durdukları için keyfi soruşturma ve gözaltına almaktadır.

Son gözaltı dalgasında ise Sütunhaber Sitesi ve Sütunhaber Dergisi Genel Yayın Yönetmenimiz Metin Doğruyol ve dergimizin satış ve reklam temsicileride keyfi gözaltı vurgununun kurbanları arasındadır.

Dün yapılan bu keyfi operasyonlara" tepki koyma" çağrımıza destek çıktıkları için Haksöz haber, Özgür-der  ve Sayın Rıdvan Kaya'ya teşekkür ederiz. Ve diğer İslami sitelerden ve kuruluşlardan ve duyarlı Müslümanlardan da bu tepkiyi "İslami ve Tevhidi" bir refleks olarak bekliyoruz.

Bir sloganda dediği gibi "Susma Sustukça Sıra Sana Gelecek."

(Kaynak: Sütun Haber)

Paylaş

Yorumlar (1)

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.
ADEMOĞLU 24 Temmuz 2010

Küfrün karşısında izetli duruşlar her zaman
küfre korku vermiş ve sanal düzenlerinin yıklacağı endişesi onlara korku vermiştir. kourksunlarda çünkü yüce mevla onlar benden değil sizden korkarlar.Diyerek bizlerin izetli duruşumuzu asla yılmadan devam etmeyi
ve izetli sabrı göstermeyi istemiştir.
kurani yolda ,ilahi davada izetli duruşları
gösteren her kardeşin yanındayız,yüce mevlamda yar ve yardımcınız olsun.

İlgili Haberler

Tümü →

Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntı için Çerez Politikası.