İçeriğe atla
19 Ağustos 2026 Künye RSS
İslam ve Hayat Bir Mekteptir — Âl-i İmrân 19
Son Dakika Din nedir? Kur’an’a göre Din ne demektir? (VİDEO) 08:06
İSLAM DÜNYASI

Olmert, Annapolis’in gayesinin, siyonist işgalin meşrulaştırılması olduğunu itiraf etti

Siyonist işgalci İsrail rejiminin Başbakanı Ehud Olmert, ABD’nin Annapolis kasabasında başlayan Orta Doğu Konferansı’nda Arap temsilcilere, “İsrail devletini boykota ve ondan uzaklaşmaya son verme zamanıdır” diye seslendi.

27 Kasım 2007 1 dk okuma 4,3B okunma
Olmert, Annapolis’in gayesinin, siyonist işgalin meşrulaştırılması olduğunu itiraf etti
100%

Siyonist işgalci İsrail rejiminin Başbakanı Ehud Olmert, ABD'nin Annapolis kasabasında başlayan Orta Doğu Konferansı'nda, bu girişimin asıl gayesinin Filistin'deki siyonist işgalin meşrulaştırılması olduğunu itiraf eden bir konuşma yaptı. Olmert, konferansa katılan Arap temsilcilere, "İsrail devletini boykota ve ondan uzaklaşmaya son verme zamanıdır" diye seslendi.

Olmert, konuşmasında, "Artık ne sizin, ne de bizim, halklarımızın ıstıraplarıyla bağdaşmayan hayallere tutunma ayrıcalığımız var" dedi.

İşbirlikçi Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'tan sonra söz alan Olmert, müzakerelerin bugüne kadar kaçınılan tüm sorunları kapsayacağını taahhütetti.

Olmert, artık hiçbir konudan kaçmayacaklarını, çok zor ancak kaçınılmaz bir süreç olmasına rağmen buna hazır olduklarını söyledi. 

(İslamveHayat / Yeni Şafak) 

Paylaş

Yorumlar (0)

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.

İlgili Haberler

Tümü →

Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntı için Çerez Politikası.