İçeriğe atla
19 Ağustos 2026 Künye RSS
İslam ve Hayat Bir Mekteptir — Âl-i İmrân 19
Son Dakika Din nedir? Kur’an’a göre Din ne demektir? (VİDEO) 08:06
İSLAM DÜNYASI

Siyonist bakan: Çok Arap öldürdüm, bu yanlış bir şey değil

Esir Filistinlilerin öldürülmesi gerektiğini savunan siyonist işgal rejiminin Ekonomi Bakanı, bununla da kalmadı, “Ben çok Arap öldürdüm. Bunda yanlış bir şey yok” diye ekledi.

30 Temmuz 2013 2 dk okuma 4,1B okunma
100%
Siyonist rejim Ekonomi Bakanı Bennett, Bakanlar Kurulu toplantısında esir Filistinlilerin öldürülmesi gerektiğini söyledi. Bir başka bakan bu sözler üzerine "Bu yasadışı" deyince Bennett, "Ben çok Arap öldürdüm. Bunda yanlış bir şey yok" cevabını verdi.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun kabinesinde Ekonomi Bakanı olan aşırı sağcı Yahudi Evi Partisi'nin lideri Naftali Bennett, hayatımda şimdiye kadar çok Arap öldürdüm, Bunda bir problem görmüyorum" dedi.
 
İsrail ile Filistinliler arasında üç yıl aradan sonra başlamak üzere olan barış görüşmeleri öncesi İsrail hükümeti tarafından 104 Filistinli tutuklunun serbest bırakılmasının tartışıldığı kabine toplantısında geçen konuşmalar Bennett'in düşüncelerini ve yaşadıklarını bir kez daha ortaya çıkardı.
 
Star'ın İsrail gazetelerinden Yedioh Ahronoth'a dayandırdığı haberine göre, Yahudi Evi Partisi lideri Naftali Bennett ile Ulusal Güvenlik Danışmanı Yaakov Amidror'un Filistinli tutukluların serbest bırakılması konusu üzerine tartıştıkları belirtildi. Gazetenin İbranice versiyonunda yayınlanan habere göre Bennett'in barış görüşmeleri öncesi Filistinli tutsakların serbest bırakılmasına şiddetle karşı çıktığı belirtildi. Bennett'in " önerilen bu şey tartışmalı ve problematik  ve İsrail'in teröristleri yargılamasını engeller" dediği yazıldı. Bennett, daha sonra bu kabine toplantısında " Eğer teröristleri yakalarsanız, onları sadece öldürüsünüz" dedi. Buna itiraz eden Ulusl Güvenlik Danışmanı ise " Ama bu yasal değil" diye çıkıştı. Buna da Bennett'in cevabının " Ben şimdiye kadar bir çok Arap öldürdüm hayatımda. Bunda hiçbir problem yok" ifadelerini kullandığı kaydedildi.
 
SİYONİST SİYASETİN YÜKSELEN IRKÇISI
 
Evimiz  İsrail partisinin lideri olan Naftali Bennett son İsrail seçimlerinde büyük bir süriz yaparak üçüncü çıkmıştı. Benjamin Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetinde Ekonomi Bakanı olarak yer alan Bennet seçimlerde de ırkçı tonlarda sloganlarla oy istemişti. Seçim döneminde Filistinlilerle asla barış masasına oturmayacağını deklere eden koyu bir Arap düşmanı olduğu bilinen ve Filistinliler ile barış anlaşması yapılmasına her zaman karşı çıkan Bennett, daha önce de Batı Şeria'nın İsrail'in toprakları olduğunu ve İsrail'in topraklarının da müzakere edilemeyeceğini ifade etmişti. Geçen seçimlerde Netanyahu'ya sağdan yaptığı eleştirilerle seçimlerde sürpriz bir çıkış yapan Bennett'in son sözleri ise İsrail siyasetindeki ırkçılık boyutunu gözler önüne seriyor.
 
(Kaynak: Dünya Bülteni)
Paylaş

Yorumlar (1)

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.
ademoğlu 31 Temmuz 2013

katillerin şerefi olmaz bu kışkırtıcı söylemle seviyeni ve karekterini bel
irliyorsun.Allahın izniyle sizi ve düşüncenizi yer yüzünden kazımak için Alemlerin Rabbi olan Allah a iman ettik ve söz verdik yakında sizde göreçeksiniz.

İlgili Haberler

Tümü →

Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntı için Çerez Politikası.