İktibas'tan İstanbul'da bayramlaşma programı

İktibas İstanbul okurları bayramlaşma için biraraya geliyor. Bayram Taş ve Sebahattin Akgül tarafından organize edilen bayramlaşma 8 Kasım Salı günü (Bayramın 3.günü) ikindi namazının ardından gerçekleştirilecek.

05-11-2011


İktibas İstanbul okurları bayramlaşma için biraraya geliyor. Bayram Taş ve Sebahattin Akgül tarafından organize edilen bayramlaşma 8 Kasım Salı günü (Bayramın 3.günü) ikindi namazının ardından gerçekleştirilecek. İktibas Dergisi Yayın Kurulu üyelerinden Abdullah Pamuk'un da katılacağı, Muradiye İlim Merkezi'nde düzenlenen Bayramlaşma'ya iştirak etmek isteyenler için adres ve telefon bilgileri ise şöyle:

Bayramlaşma yeri: Muradiye İlim Merkezi

Adres: Kartaltepe  mahallesi 50.yıl  caddesi No:106/A  BAYRAMPAŞA

(Yakın bilinen yerler: Ramazan Bingöl et lokantası-eski Ziya  Şark sofrası, Mostar köprüsü yakını, Kocatepe Ulu  cami yakını)
                             
İletişim telefonları: 0532 231 92 79 (Bayram TAş)-0542 343 34 72 (Sebahattin AKGÜL)
 
Ulaşım için:

1) Aksaray-Havaalanı veya Esenler metro ile gelecek olanlar, Kartaltepe/Kocatepe istasyonunda inilip, HT5 İEET otobüsü veya Cevatpaşa minibüsleri ile aktarma yapabilirler. Veya sözkonusu istasyona geldiklerinde iletişime geçmeleri hallinde alınma konusunda yardımcı olunacaktır.

2) İETT otobüsleriyle 

32/Cevatpaşa-Eminönü

32/A: Cevatpaşa-Beyazıd

32/T: Cevatpaşa-Taksim hatları kullanılabilir.  

Sorulacak belirgin adres: Kartaltepe mah. Ramazan Bingöl Et  lokantası veya eski adıyla Ziya şark sofrası veya Mostar Köprüsü

3) Minibüs hattıyla: Cevatpaşa-Topkapı minibüsleri ile

4) Kendi  araçları ile gelecekler için kroki:

Etiketler : #İktibas'tan   #İstanbul'da   #bayramlaşma   #programı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN