Müsait zamanlar Müslümanlığı

Bizi kuşatan şartları aşmaya, onlardan kurtulmaya çalışıyoruz. Yeter ki müsait olalım. Arkası gelecek inşaallah.

11-10-2017


Bu zamanda, hangi ülkede, nasıl bir ortamda ve ne gibi şartlar altında yaşıyor oluşumuz herkesim malumu. Olağanüstü şartlar altındaydık, kulun bildiğini Allah(cc)’tan saklayacak değiliz herhalde. Uzun lafın kısası düne kadar devam eden ve tamamen bizim dışımızda gelişen olaylar vardı.
 
Kendi elimizde olmayan şu pek çok engeli de Allah(cc)’ın izniyle aştıktan sonra, eğer sağ olursak(makul, meşrû, caiz kategorisindeki yoğunluklarımız sebebiyle) bu güne kadar gereği gibi üzerinde duramadığımız için askıya alıp ertelemek zorunda kaldığmız, ama bir türlü içimize de sinmeyen, tüm İslâmî faaliyet ve koşturmacalara, davet ve tebliğ çalışmalarına, ders-kurs işlerine, cemaat olaylarına girip bütün ciddiyet ve samimiyetimizle çalışacak, hem Allah(cc)’ın dinine, hem de kendimize yardım edip ahiretimize yatırım yapacağız inşaallah.
 
Ve arayı kapatmak için bu uğurda canla başla çalışıp az zamanda çok işler başaracağız. İnanmıyorsanız bekleyin ve görün.....!
 
İnşaallah..(!) kulluk ve sorumluluklarımızı harfiyyen yerine getireceğiz. Aynı eskiden olduğu gibi, dört dörtlük bir müslüman olacağız...! İslâmî bir çalışma neymiş, nasıl yapılırmış herkes görecek...! Gerekirse dumanını bile attıracağız. Bizi kuşatan şartları aşmaya, onlardan kurtulmaya çalışıyoruz. Yeter ki müsait olalım. Arkası gelecek inşaallah.
 

Etiketler : #Müsait   #zamanlar   #Müslümanlığı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN