Venhar'dan Suriye açıklaması: Yaşasın cehennem!

Mazlumların zalimler eliyle Cennetlere yükseltilip bizlerin imanlarının sınandığı bir dönemde; zalimler için yaşasın Cehennem!

24-08-2013


Yeryüzünün herhangi bir beldesinde, Allah’tan korkmayan bir zalim ve kâfir iktidarı eline geçirince, haliyle onun, yeryüzünü (ülkesini) imar etmesi, halkını insan yerine koyması, Allah'ın yücelttiği değerleri yüceltmesi beklenmez. Onun işi, hükmettiği ülkeyi ifsat etmek, halkının azizlerini zelil, zelillerini görece ‘aziz’ etmektir.


Suriye’de olan da budur. Suriye’nin zalimi, tıpkı kendi ayarındaki meslektaşları gibi, öfkesini bebeklerden alıyor. Saddam Hüseyin de aynısını yapmıştı ama en sonunda, kendisini Müslümanlara karşı beslemiş olan batılı efendilerinin giyotininde can vermekten kendini kurtaramamıştı.
 
Gerek Saddam, Gerek Esed ve benzerleri… Bu dünyada giyotinden, bir kanalın içinde, kümes gibi bir delikte ele geçirilip kurşuna dizilmekten ya da linç edilmekten kurtulsalar da, ebedî olan ahiret gününde, o günün yegâne sahibi olan Allah'ın yargılamasında ebedi cehennem azabından kurtulamayacaklardır.
 
Suriye ve Mısır’da yaşanan katliamların, cehenneme sürükleyeceği pek çok insan vardır.
 
Lakin biz Müslümanların hesabı da çok çetin olacaktır.
 
Suriye halkına Allah sabırlar versin.

VENHAR

Etiketler : #Venhar'dan   #Suriye   #açıklaması:   #Yaşasın   #cehennem!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN